• 12 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 3 gün, 14 saat, 39 dakika, 51 saniye önce

12 Ağustos İstanbul

1.Ayak

GAZIBORA KHAN verdiği tayların neredeyse tamamı İstanbul Kısa Vade seviyesinde olan Enhance’in oğlu, herhangi bir Şart-1 yarışa iddialı çıkması için fazlasıyla yeterli bir pedigriye sahip, mesafenin de hafif uzun olması lehine, şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Muwajaha’nın torunu NO PARSADAN süratli pedigrisinden bir şeyler aldığını 1.00 galobuyla gösteriyor, Şart-1 yarışa çok uygun ve kaliteli bir pedigriye sahip, Özcan’ın binmesi de ciddi bir avantaj.
Banknote gerçek bir yarış atı aygırı, iyi anneyi yakaladığı zaman çok potansiyelli taylar verebiliyor, kısrak sülalesinden Karaçi’nin çok yakın akrabası olan Banknote’un erkek tayı LAST STAND kesinlikle dikkate değer bir at, idman pistinde de çok beğendim, bakalım nasıl koşacak.

Dynaformer’ın torunu NEON KNIGHT az sayıda galop yapmış ama eşgalini çok beğendim, pedigri potansiyeli de ortada, ihmal edilmemeli, üst düzey bir tay olma ihtimali yüksek.

Kıyıdan köşeden şanslı olan başka taylar da var ama ben bu dörtlüyü rakiplerinin bir adım önüne koyuyorum, Şart-1 yarışlarda risk almayı sevdiğimi takip edenler bilir, bu yarışta da öyle yapıyorum ve bu dörtlüyü yazıp bırakıyorum.

3.Ayak

HALİÇ son yarışında Ağrı Kesiciyle teke tek kalınca geçildi, sağlam tempolu bir yarışta kolay geçmişti ama pist değişince ve rölanti tempoda başa baş kalınca kaybetti. Bugün çok şanslı ama boş kalma imkanı olan DESPOT da bende olacak.

4.Ayak

TAMBORAnın tam mesafesinde bu atlara karşı da çok etkili olacağını düşünüyorum, boş kalacak Fly By Me’yi geçerse mesafede krallığını ilan edecek ve bence buna çok yakın.

FLY BY ME boş kalacağı şartları yakaladığı zaman müzmin rakiplerine geçilmeyeceğini gösterdi, bugün de kaçak bir rakibi yok, Tambora’nın beklediğim yarışı koşmaması durumunda Fly By Me kazanmaya çok yakın.

5.Ayak

DRIVE FASTER’ın mesafe kalitesi olarak bu grubun bir tık önünde olduğunu düşünüyorum, düzlükte yapacağı kısa sprintle Son Of A Legend’ı bastırmaya ve Lemnos’a direnmeye çok yakındır, tekli oyun kuracaklar için banko önerim Drıve Faster.

SON OF A LEGEND boş kaldığı zaman inatçı bir tay, Kocakaya’nın çok üstüne gitmeyeceğini düşünüyorum, Yılmazhan da beklemeyi tercih ederse bomboş kalabilir, o yüzden yeri olanların yazmasında 
fayda var.

Akın ve Kocakaya’nın birbirini kollayarak düzlüğe normal tempolara geleceklerini düşünüyorum, dolayısıyla Lemnos’un yarışın içine girebilmesi için gereken tempoları yakalaması zor görünüyor, güçlü rakipleri var ben bugün yazmıyorum.

6.Ayak

Quıck Step, Lıght In Babylon ve Prensesırmak üçlüsü mesafe kalitesi olarak rakiplerinin bir adım önündeler, ufak oynayanlara önerim bu üçlü, tabi Crazy Island’ın çıkmayacağını varsayıyorum, geniş oynayanlar için tam sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

1.Ayak: 3,6,4,5
2.Ayak: 1,3,2,6,5,7,4
3.Ayak: 5,1
4.Ayak: 6,3
5.Ayak: 6/2
6.Ayak: 7,5,9/10,11,8,3

Not: Şablon Altın Oyun facebook sayfasında yayınlanmıştır.