• İzmir 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 3 hafta, 4 gün, 18 saat, 31 dakika, 47 saniye önce

Ayağına çabuk Dai Jin tayı Brave Hunter’ın son yarışı bu grup için dikkat çekici.  Hem derece hem performans olarak ben yarışını beğendim, zayıf rakipler arasında en kötü ikinci olacağını düşünüyorum.

Yeterli performansı ve pişkinliğiyle Red Warrıor ve yine son yarışı fena olmayan, iyi yer tutan Lübbey ikilisinin de yazılmasıyla ilk ayak kapalıya yakındır. ( Agf 30, Ganyan 2.45 )

 

Çoğunluğunu formsuz ve kaçak isimlerin oluşturduğu ikinci ayağa yamak sıfır da eklenince müthiş zor bir yarış olmuş.

Perform ve Serkan Bey ikilisi için yarış gidişatı büyük avantaj, Serkan Bey çim kadar olmasa da kumu da koşabiliyor, kesinlikle ıskalanmamalı. Risk alıp başka yerleri yıkmak isteyenler için bu iki plase ismi önerebilirim.

 

Tassos ve Trıple Crown ikilisi gerek pedigri potansiyeli gerek yarış performansı olarak grubun üzerindeler, yeterli olacaklarını düşünüyorum.

Geniş tutanlar için iyi başlaması halinde Game İs On da düşünülebilir. ( Agf 29, Ganyan 1.20 )

 

Babadoğan farklı kalitesiyle bu zayıf grubu geçmeye çok yakın ama öne çabuk gelemeyen yapısından sorun yaşayabilir, Tryanno Rex’in ayağına çabuk tayı Son Vurgun’u da yazıp olabildiğince garantiye almayı tercih ediyorum. ( Agf 15, Ganyan 2.80 )

 

Anawand uzun süreden beri ilk kez bu kadar uygun rakiplerle mesafesinde koşacak. Sezon başından beri ya uzuna çıkmaktan ya da kısada sert rakiplere denk gelmekten bir türlü kazanamadı ama bugün bütün şarlar lehine ve kazanmaya çok yakın.

Welldone’un torunu Amphırıthe sezon başında kısa çimde çok güzel bir dördüncülük yaparak potansiyelini gösterdi. Yarış hayatına geç başlayan ve sürekli ara veren, muhtemelen sorunlu bir kısrak ama 1400 galobunu beğendim, gücünü koşması durumunda ciddi tehlike yaratabilir.

Asnawand ve Aphırıthe iki at son ayak benim içime sindi, hangisi yarışını koşarsa kazanmaya çok yakındır. ( Agf 6, Ganyan 8.65 )

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,5,8

2.Ayak: 3,5,1,10,8,2,9,6,7

3.Ayak: 5,7,,4

4.Ayak: 2,5,1,3,4

5.Ayak: 1,8

6.Ayak: 2,15