• 14 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 2 gün, 20 saat, 49 dakika, 43 saniye önce

1.Ayak


İZŞAN Halis’in tercih etmemesiyle bugün geride kalmış, Yılmabaşar’ın kaba kum yarışlarını risk etmek istemediği için sanırım böyle bir tercihte bulunmuş. İzşan’ın son yarışı harikaydı, Oğlum Ege’yi bastırması , Karaüzüm’e direnmesi İzşan’ın bugüne kadar yaptığı tüm yarışlarından daha iyi bir performanstı, bugün de çok iyi koştuğu piste ve mesafeye çıkıyor, süratli gitmeye çok meyilli olan koşuda bir kez daha şansının çok fazla olduğunu düşünüyorum. MERİH sentetikte çok güçlü bir at ve kalan grubun tamamının bir adım önünde, ufak oynayanlar, ilk ayakta risk almayı sevenler için Merih- İzşan ikilisi idealdir.

AĞRI KESİCİ tam mesafesinde süratli gidip lehine dönmesi çok muhtemel bir yarışa çıkıyor, bu şartlarda potansiyeli malum, iyi bir yarış koşacaktır. ULUER illa ön gruba tutunmak isterse tempoyu çok yükseltmek zorunda, başlarda çabukluk yapamadığı için sürekli teşvik yiyecek, Tanatar’ın hemen dibinde gidip üstüne yürütmek Uluer icin çok akıllıca bir taktik degil , ama son yarışlarında böyle koşuyor, bakalım bugün ne kadar başarılı olabilecek, bende son sırada.

2.Ayak

Zayıf tayların olduğu bir Maiden, risk almak tehlikelidir, HELYUMu kesinlikle ihmal etmemenizi öneririm, tam sıralamam şablonda.
3.Ayak

RUNNER CAT orta mesafe çim kalitesi olarak üç-dört kilo farklarla kapatılamaycak kadar farklı seviyede olduğu bir gruba çıkıyor, zor programda tek olarak düşünülebilir.

En tehlikeli senaryo Uncle Mevlut’un boş kalacak olması… yarış başında üstüne gidecek tay yok ve düzlüğe kadar boş gelecektir ( tecrübesiz taylardan biri öne zıplamazsa ), işte bu saatten sonra hemen dibinde gidecek Bellegorsk’un çabuk ayaklı yapısının Uncle Mevlut’ü rahatsız edeceğini düşünüyorum, Uncle’ı bir anda sıyırıp etkisini azaltabilir. Biraz da buna güvenerek Runner Cat’i tek yazıyorum, Bellegorsk olmasaydı, Uncle Mevlut’u de kesinlikle yazardım.

Yine de, ilk ayakta iki atla risk almayı düşünenler Uncle Mevlüt’ü ekleyebilirler.

4.Ayak

PERFECT WARRİIOR ve BLAZE TO WIN ikilisi orta mesafede ayrılmamalı. Bu sezonki üçlü İngiliz jenerasyonu orta mesafede iyi atlar çıkardı, KREACHER da bunlardan bir tanesi, iyi bir yarış koşacağını düşünüyorum.

5.Ayak

Potansiyelli ve cazip taylar var, özellikle Şirinsultan ve Nurgucü ikilisinin yanında, yarış tecrübesiyle öne çıkan 35’lik Benyoğum;’u tek yazmak bence mantıklı değil.

Bol şanslar..

1.Ayak: 10,3/9,7
2.Ayak: 6,7,8,2,1,9
3.Ayak: 1
4.Ayak: 7,2,9
5.Ayak: 1,6,5,13,9
6.Ayak: 6,12,3,2,11

Not: Şablon Altın Oyun facebook sayfasında yayınlanmıştır.