• Cengiz Gürbüz ve At Yarışları...

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 gün, 14 saat, 32 dakika, 32 saniye önce

Yaklaşık dört buçuk ay boyunca facebook sayfamdan sizlerle tahminlerimi, at yarışı mantığımı paylaşmaya çalıştım. Bildiğim, kendi oyunum neyse aynısını söyledim, bunu site açtığım için söylemiyorum, yıllarca karşılıksız olarak da tuttuğum oyunu pek çok insanla paylaşmışımdır.

At yarışında sonuca etki eden şeyleri, olabildiğince mantıklı şekilde, işin doğrusunu görmeye ve göstermeye çalışmak başından beri uğraştığım şey. At yarışını, sonucu kesin olmayan ve ihtimaller üzerine kurulu bir bulmaca şeklinde düşünebiliriz. Ne kadar çok detaya hakimseniz başarılı olma şansınız o kadar artar. Her yarışın kendi içinde bir formulü var, bazı yarışlar orijinle, bazı yarışlar gidişatla, bazı yarışlar kıyaslama yaparak çözülür… bazı yarışlar hiçbir şekilde çözülmez.  Ben, mantık çerçevesinde görülebilecek ne varsa görmeye ve oyunumu ona öre kurmaya çalılşıyorum. Elbette, en ufak hatayı kabul etmeyen bu oyunda takip ve birikim olmadan sağlıklı bir oyun kurmak mümkün değil.

Benim size tavsiyem, belki çok klişe olacak ama, at yarışından parayı bulmakla kafayı yemeyin, bu oyunu keyif olarak görün, ganyan bayilerinde kuponu yattığı zaman deliren tiplerden olmayın.

Ben olabildiğince 100 liranın altında şablonlar vermeye çalışıyorum, çoğunuz için fazla olduğunun farkındayım, ama her bütçeden insan var ve her zaman ufak oyun vermek mümkün değil. Artık pek çok alternatif var, beşlisini, dörtlüsünü oynayabilirsiniz. Amaç zengin olmak değil, karda kalmak ve keyif almak olmalı, lütfen siteye abone olacak kişiler bu bilinçte olsunlar, hem kendileri hem de uzun süre sitede barınmaları için faydalı olan budur.  

Kuponum neden yattı, şurda şunu burda bunu neden yazmadın zihniyetinde olanlar lütfen mesaj atmasınlar ve abone olmasınlar, eleştiri ve hakaret sınırlarını belirleyelim.

Hepinize saygılarımı sunuyorum…