• 10 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 8 ay, 2 hafta, 1 gün, 15 saat, 7 dakika, 23 saniye önce

Ankara’da bankom hariç hiçbir şeyi sevmedim. Kısa kısa notlarla düşüncelerimi paylaşacağım.

Gördüğü yarışlarla yeterli pişkinliğe ulaşan Magician Gosha henüz Maiden kalsa da gelişimini hissedebiliyorum. Yeteneği bu atlardan farklı, bence formu da bunu yansıtacak seviyeye geldi. Kazanmasını bekliyorum.

İkinci ayak pis bir koşu, Bülent bir adım görünüyor, rakip yazmaya başladığımızda önüne geçemiyoruz. H demeden önde tuttuğum beş atla geçeceğim. İkinci tek kim olabilir derseniz öncelikli adayım Bülent.

Diliran’ın kız kardeşi yarışın doğal favorisi fakat şanslı olabilecek başka taylar da var. 65 Matra gibi güçlü bir kum annesinin torunu Öz Nuray, Turbo faktörü, dereceli işleriyle işleriyle çabukluk yapabileceğini gösteriyor. Kesin yazılmalıdır. Gelkız, Balüzümlü şablona alacağım diğer taylar.

Dördüncü ayak Eküriler, Gümbürgümbür ve Doru Yiğit tarafından erken bozulmazsa Katı Semih arasında bir yarış. Çok sıkışılırsa Katı Semih şutlanabilir.

Görece kısalan mesafede Rign Of Fire daha etkili olacaktır, yarışta dikkat çekici başka bir şeyin olduğunu inanmıyorum. Mctamer üzerine gitmezse Khal Drogo net favori. Sabırlı bekleyebilirse Barış yarışın bomba ismi.

Son ayağa kadar gelebilirsek, en az ilk beş ayağı geçmek kadar zor bir iş bizi bekliyor olacak, umarım şans yanımızda olur.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7 ( Magıcıan Gosha )

2.Ayak: 3,,7,6,2,4

3.Ayak: 5,7,4,1

4.Ayak: 2,1,,5

5.Ayak: 1,4,5,6,7

6.Ayak: 3,6,5,1,,4,9,2


Cengiz Gürbüz