• 10 Ağustos Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 2 hafta, 15 saat, 16 dakika, 30 saniye önce

Zaferimol’un kısa mesafede bu tip gruplara karşı klası iyice net şekilde ortaya çıkıyor. Son iki koşusundaki formu devam edecekse, Oğlum Burak hariç grubu el oynatmadan geçecektir. Oğlum Burak beklenmedik bir anda çıkış gösterip sonra yine ara verdi. Nasıl koşacağı belirsiz, yazmadan yapamıyoruz. Yarışın sigortası Babamenduh.

 

İki Maiden’ı aynı paragrafta değerlendirelim.  Her iki koşu için de, gözden kaçmış görünen, geliri yüksek taylar var. İlkinde Apaydıngülü kesinlikle yazılacak. Henüz yeteneğini tam anlamıyla gösteremedi ve bunu başarabilmesi adına en uygun şartları bugün yakalıyor. Kesinlikle yazıyoruz.

Diğer yarışta Biana için benzer düşüncelere sahibim. Son koşusunda 1400 uzun geldi ve yarış saati yağan yağmurdan etkilendi. Çok çabuk hızlanabilen, kısa sprint özelliği dikkat çekici derecede belirgin bir tay. Kuru çim – kısa mesafe şartlarında çok daha etkili olabilir.

Bunun dışında sıralamam şablonda.

 

Saadın Gücü orta mesafe beklendiği için mi bu kadar ara verdi emin değilim ama hazır durumda olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar eksik koştuğu yarış olmadı,  atın şahane istikrarlı yapısı var. Bugün özelinde numaraya çıkabilme özelliği olan tek isim. Amankaya veya Cankardeşler fırsat yarışı denemezse Saadın Gücü tempo avantajına da sahip olacak. Kaçarsa kolay; beklerse biraz daha zor olsa da kazanacağını düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,8,,3

2.Ayak: 1,4,7,12,3,14

3.Ayak: 4

4.Ayak: 2,1,3

5.Ayak: 2,6,4,7,11

6.Ayak: 3,5,6,8,2,4,,10,12,11


Cengiz Gürbüz