• 10 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 8 ay, 5 gün, 21 saat, 15 dakika, 41 saniye önce
Acele edilmeden koşulan Dark Lord'un etki alanı bu tip mesafeler olup gruptan farklı da bir kumaşı var. Edindiği tecrübeyi de gözeterek en iyi performansını bugün bekleyebiliriz. Kazanacak kadar koşabilir mi bilemiyorum ama belli başlı koşullar yerine gelirse Rain Grain'den iddialı bir yarış gelebilir. Tayın etkili olduğu tek bir alan var; hızlı pistte sprint yarışı.  Koşu tercihleri defalarca bunun dışına çıktığı için berbat bir totoya sahip. Startla beraber ön tarafa yakın bir yere oturabilirse soft bir temponun içinde patlama yapabilir, dikkat! Uzunda silinen Winner Of Mine'a mesafe değişimiyle son kez olmak üzere şans vereceğim. Güçlü pedigrisiyle Flaming Breeze ve aradan önceki performansı son derece yeterli olan Redberry, şans yaratabileceğine inandığım diğer taylar. 
 
Stilini tek başına koşma imkanı yakalayan Ribery, tempo yönetimini tamamen elinde bulunduracak. Bu şartlarda geçilmesi ekstra meziyet gerektiren bir at olup uygun grupta günün net favorilerinden biridir. Kuru çim ve 1400 metrede, güncel formuyla süper koşması gereken Clarice Starling en güçlü rakibidir. 
 
Bu seviye için oldukça farklı nitelikler taşıyan Lady Miram ve kısada daha agresif bir düzlük vaat eden Shine Away ikilisinin beraberce kaybetmesi pek mümkün görünmüyor. Kurgu limiti iki ata imkan tanıyor, risk almayıp ayrımsız öneriyorum.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 3,2,6,4,5,7
 
2.Ayak: 1,14,6,8,15
 
3.Ayak: 8,1,7
 
4.Ayak: 1,4
 
5.Ayak: 6,1,3,2
 
6.Ayak: 9,14
 
 
Cengiz Gürbüz