• 10 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 2 hafta, 19 saat, 8 dakika, 56 saniye önce

Tabelada 1 unutulmuş, ekledim.


Kocaeli’de çok renkli bir program var, teki oturtabilir biraz da bütçeyi geniş tutarsak güzel bir ikramiye çıkarabiliriz.

 

Antonov kaba kumda iyi bir seviye yakaladı, stil olarak da güven veriyor, uygun grupta yine net favorim. Aytemiz yine boş kalabilir gibi görünüyor, Gökhan Bektaş bindiği atı düzlüğe sermayeli getirme konusunda başarılı bir jokey, Aytemiz’e de Antonov karşısında en lazım olan şey bu. Son olarak, kısayı daha iyi koşan Kıng Burak yazıp ilk ayağı geçelim.

 

Baydarşah ve Burkal birbirlerine çok yakın, gruba da hakim konumdalar. Gününde olduğu zaman 1200 Kocaeli kumunu çok koşan Fordta Tek ve şahane duruma geleni,en iyi olduğu mesafeye çıkan Kızıltuğ yazarsak yeterlidir.

 

Bankom son ayakta Leylaşka oldu. Leylaşka’nın kaba kum performansı çok parlak değil ama bunun pistle alakalı değil Leylaşka’nın asıl gücüne yeni yeni yaklaşmasına bağlıyorum. Babası Yiğit tam bir kaba kum atıydı, kısrak sülalesinde Nevzatbey, Aldırmagönül gibi kaba kumda marka olmuş isimler var. Dolayısıyla sürpriz olan Leylaşka’nın kum değil bence sentetik koşması.

Rakiplerine bakalım, Kızımirem ve Hanım Sultan uzunda kısaya göre bariz eksikler, Hanım Sultan’ın start çıkışı çoğunlukla bozuk, iki üç boy takılıp doldurarak öne gelmeye çalışıyor. Kalabalık grupta bu şekilde zorlanacağını düşünüyorum, bekleme yaptığı zaman da o kadar etkili değil. Kızımirem için de benzer şeyler geçerli. Kalan rakipler Leylaşka için çok uygun, kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,5,11

2.Ayak: 2,3,5,7,10,15

3.Ayak: 4,5,2,7

4.Ayak: 5,3,4,6,7

5.Ayak: 4,8,7,9,6,1

6.Ayak: 5


Cengiz Gürbüz