• 10 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 1 gün, 12 saat, 49 dakika, 25 saniye önce
Rocket Girl baskın ve kaliteli pedigrisini yansıtan bir tay. Persistance'a kaybetiği son koşusu ve bir önceki açık yarışı bugünkü gruba göre sınıf olarak daha kaliteli yarışlardı. Mesafenin de, iki yaşlı dişi taylar için kolay gidip kısa sprint yapabilen bir ata çok uygun olmasıyla ilk ayağın net favorisidir.
 
Mesafeye yatkın görüntüsü, üst düzey son yarışıyla Kamilehatun ve yarış koştukça güzelleşmeye başlayan, kumu da koşacağını düşündüğüm Abrosıve rakipleri.
 
 
 
Dördüncü ayak, banko hariç risk alma anlamında günün en mantıklı yarışı. Derhadır zaten grubun çok üstünde bir at, biraz arızalı bir yarış karakteri var, ancak son yüzde yarışın içine girebiliyor ve aşırı favori olduğu her koşusunda bir şeyler deneyip yıkmaya çalışıyorum, çoğu zaman da başarılı olduk.
 
Geçen seneki durumunu yakayalan Dizdar Bey'in bugün boş kalma şansı da var, öne gelmeyi hedefleyip başarılı olabilirse Derhadır'a ciddi rakip olacaktır. Sahip değiştirdikten sonra istikrar ve etkili bir yarış stili geliştiren Bozdağ Efesi son tercihim, üç at yeterlidir.
 
 
 
Son yarışındaki görüntüsünden sonra Sufihan sorgusuz sualsiz tek yazılmalıdır.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,1,8
 
2.Ayak: 4,7,5,,2,11
 
3.Ayak: 2,1,3,7,9,6
 
4.Ayak: 1,2,6
 
5.Ayak: 6,7,2,1
 
6.Ayak: 9


Cengiz Gürbüz