• 10 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 1 gün, 5 saat, 58 dakika, 55 saniye önce
İzmir'de cazip bir pazar programı var. Tay yarışlarında kapalı kutu, kumda çıkış yapabilecek birden fazla isim  var. Prıncess Di için de çok kolay bir yarış olacağını sanmıyorum, diğer yarışlarda da en iyi ihtimalle plase sonuçlar çıkacaktır.
 

 
Western Rose ve Bıg Eagle Girl ilk kez çıkacaklara kaba kumda, tecrübeli tayların zayıf olmasını da hesaba katarak mutlaka denenmesi gereken isimler. Lılıth, Angel Of Cıty ve Agafya ile yarış kapanıyor.

 
 
Yeltay, Nehirinoğlu yine start problemi yaşayıp öne gelemezse günün en şasnlı atlarından biri. Esas oyunda bu ihtimale güvenmeyi riskli buluyorum ama kontra oyun yapma imkanı olanlar Yeltay bankousunu mutlaka denemelidir. Sıralamam şablonda.
 
 

Prıncess Di'nin bu gruba yüzde altmış çıkacak kadar hakim olduğuna inanmıyorum. Yarışın az atlı olması da temponun daha dengeli gelişmesini sağlayacakır. Gürsoyhan, Wın The West gibi atlar düzlüğe diri ve Prıncess Di'ye yakın gelebildikleri zaman Prıncess Di'yi zorlayabilecek isimler. Üç at yazıp kapamanın en mantıkle tercih olduğunu düşünüyorum.

 
 
Banko tercihimi Kafadar olarak belirledim. Bugün Kızılhan'ın boş kalacak olması herkes gibi benim de biraz kafamı karıştırsa da, Kızılhan ile benzer karaktere ve bence bir tık üstün güce sahip Güngör Ağa'yı bile lüt yaparak geçebilmesiyle Kafadar'a bu grupta yarış gidişinden bağımsız güvenilmesi gerektiğini düşünüyorumç. Pistin ıslak olması da lehine görünüyor, bankom.
 
Bol şanslar..
 

 
1.Ayak: 1,7,4,2,3,9
 
2.Ayak: 13,9,2,4,1
 
3.Ayak: 9,,2,7,6,11
 
4.Ayak: 1,4,2
 
5.Ayak: 8
 
6.Ayak: 1,12,13,5,10
 

Cengiz Gürbüz