• 10 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 2 hafta, 5 gün, 47 dakika, 38 saniye önce

Kocaeli’de baya canlı bir kış programı var. Kurgu içime sindi, inandığım bir banko var ve diğer yarışların da kapalısını yakaladığımıza inanıyorum. Şans yanımızda olsun.

Ergüçlü öne gidebildiği yarışlara bitirecek formu yakaladı. Bugün de önde ciddi bir baskı yemez görünüyor, kazanmaya koşacaktır. Çarık Ağası zor kazana bir at olsa da yarış içinde güven veriyor. Düzlüğü de kötü değil. Uygun grupta Ergüçlü’nün ilk rakibidir. Atanerhan  kıpırdamaya başladı, bu mesafelerin düzlüğünde daha aktif, altılıyı ciddi bir sürprizle başlatabilir, dikkat! Hekimoğlu son tercihim oldu.

Bankom son ayakta Efsel’dir. Şart-1 kazanırken tayı çok beğenmiştim. Kapalı gördüğüm bir yarıştı fakat Efsel’den kaybetmiştir. Babası Son Martı’nın iyi taylarında bulunan tipik özellikleri taşıyan bir tay. Aradan döndüğü iki yarışta da bu grubun üzerinde erkek atlarla koştu ve özellikle ikincisinde çok iyiydi. Nefesini tam anlamıyla kazandığını söyleyebiliriz. Aprantisi tayı tanıyor, sakin kalacaktır. Düzlüğü kadar dolu aksiyonda ve iyi bir noktada bekleyip sonuca gideceğine inanıyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,6,12,5

2.Ayak: 6,5,2,1

3.Ayak: 2,5,6,8,4,7,1,9

4.Ayak: 6,5,2,4

5.Ayak: 1,9,10,4,6

6.Ayak: 7 (Efsel)


Cengiz Gürbüz