• 10 Ekim Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 1 hafta, 6 gün, 8 saat, 43 dakika, 52 saniye önce

Her yarış biraz daha gelişen Önemli, mesafeye yatkın görüntüsü ve grubun uygunluğuyla favorim. İki yarışında da mesafe istediğini net şekilde gösteren Arnavut iki yaşlılığında bulabileceği belki de en uygun yarışı koşacak, geçebileceği grupta yazılmalıdır.  Koca Bayram ve kumu koşabilen taylar veren Seluş’un yavrusu Alexandrapoli yarışın sigortaları.

 

Koralay ve Kasmanbey kesinlikle ayrılmamalı. Aradan dönen Anılbey de bu grupta yazılmalıdır. Kızılhan ilk bakışta Kovada’dan dolayı kaçamayacak diye elenebilir ama hakikaten çok uygun rakiplerle koşacak. Bir şekilde kendini öne atabilirse sıkıntı yaratır, yeri olanlar ihmal etmesin derim.

 

Banko tercihimi Dark Guardian’dan yana kullandım. İki tay yarışında da start problemli, ilk yarışlarında sadece sürat gösterip anormal kesen taylar var, risk alacak kadar tuttuğum bir tay olmadı. Kazanıp kazanmaması sadece start çıkışına bağlı olan Dark Guardian’da karar kıldım. Beş altı yarışta bir gösterdiği start problemini yaşamazsa çok kolay geçeceği bu grupta Dark Guardian riski alınmalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,8,4,7

2.Ayak: 1,8,3,2

3.Ayak: 7,8,4,3,2

4.Ayak: 6

5.Ayak: 3,1,2

6.Ayak: 4,9,8,7,6,3


Cengiz Gürbüz