• 10 Eylül Ankara ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 8 ay, 17 saat, 6 dakika, 8 saniye önce

İkinci ayak 4 çıakrılıp 6 eklenmiştir.


İnanlım
için sezon başından beri kazanmaya en yakın olduğu yarış bu görünüyor. Son koşusunda önünde kaçan at Birkasımdı, bugün Yeşiltaş. Birkasım ve Yeşiltaş arasında farktan bahsetmeye gerek yok, İnanlım bugün Birkasım’ı ayırmak için harcadığı enerjiyi bugün yarış sonuna saklayabilir. Yeşiltaş’a çok daha kolay hakim olacaktır. Bu grubu kolay geçmesini bekliyorum, bankom.

 

Zeki Tunca Koşusu’nda birbirine hakim olabilen, mesafelerine koşan üç kısrağın mücadelesi olacak. Sıralamam Ulubaş, Gökyüzü, Mavi Bahar şeklinde.

 

Ankara’yı paraya götürebilecek yarış dördüncü ayak. Lumınescence, Always Forth önde birbirinin işini zorlaştıracaklar. Yavaş yavaş sınıfını bulmaya başlayan Boogeyman ve jokey tercihleriyle sanki kazanmasın diye koşulan Madenci de devreye girebilirler.

 

Oğlum Eren numarayı alabildiğinde bu mesafelerde çok etkili kaçıyor, yarış gidişi lehine. Kiloya rağmen yarışın net favorisi. Son yarışını saymazsak kayda değer gelişim gösteren, mesafesini koşacak Vlastelin ve yarış görüp fena koşmayan grubun sınıf ismi Order Of The Rose rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2 ( İnanlım )

2.Ayak: 11,3,5,14,1,9,8,12,6

3.Ayak: 3,1,2

4.Ayak: 2,4,1,5,3

5.Ayak: 3,9,2

6.Ayak: 11,7,2,8,5

 

Cengiz Gürbüz