• 10 Eylül Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 2 hafta, 5 saat, 59 dakika, 14 saniye önce

Bir yıl ara verip dönükten kısa süre sonra formunu yakalayan Akınsoy grubun üzerinde kalitesi ve formuyla yarışın tartışmasız favorisi. Mesafeyle ilgili biraz tereddütüm olduğu için yanına at aradım, biraz daha kısa olsa kesin kazanır diyebilecek düzeyde önde tutuyorum.

Tumbulbeyrut kaliteli bir anenin yavrusu, zaman zaman gösterdiği çıkışlar bu gruba yeterli düzeyde ki son dönemde istikrar da yakalamaya başladı. Akınsoy’un mesafe problemi yaşaması durumunda grubun en güçlü ve formda çimcisi olarak başta Tumbulbeyrut yazalım.

Güldürgüldür yarışı bıraktığı zaman aniden kestiği için çok formsuzmuş gibi aldatıcı bir sonuç ortaya çıkıyor. Özellikle bir tık üst grupla koştuğu yarışları son iki yüze kadar bir yere getirmeyi başarıp aniden duruyor. Sonuca değil genel görüntüye odaklanırsak bu grupta etkili olabilir.

 

Potansiyeline koştukça ulaşan taylar veren Alsevda’nın oğlu Mazlumzülfikar, abisi Madrabaz’ın karakteristik özelliği olan start çıkışı süratine sahip bir tay. Dolayısıyla potansiyelini de Madrabaz ile ilişkilendirebiliriz. Devamlılığı her yarış bir öncekine göre daha iyi oluyor, bu gruba direnecek seviyeye geldiğini düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,6,10,5,2,4,11

2.Ayak: 1,6,4

3.Ayak: 5,7,1,6,9,11,12

4.Ayak: 5,2,4,3

5.Ayak: 5

6.Ayak: 2,3,12,5


Cengiz Gürbüz