• 10 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 2 hafta, 2 gün, 3 saat, 34 dakika, 56 saniye önce

Egetay ilk yarışında ağır favoriydi. 19 içinde biten Şart-1’e denk gelmesinin yanı sıra start çıkışında yaşadığı ürkeklik tayın performans yapmasını engelledi. Sprint yeteneği açıkça görünüyor, uygunlaşan grupta ve artan tecrübesiyle kolay bir yarış kazanabilir. Kuymak için kısalan mesafe büyük avantaj. Yarışı sürprizden uzak tutacak tay olduğuna inanıyorum. Koşunun bariyeri kendisidir, Kuymak’ı aşan performans birinciliğe en çok yaklaşan olacak. Kısalan mesafenin pozitif etkileyeceği bir başka isim Napolyon. Gözlük takısının ardından yarış içinde daha sakin görünüyor. Sonuç alma yeteneği üst düzey jokeyiyle şans verilmelidir.

Tünkut Aksungur Koşusu bana bir türlü güven vermedi. Egregıous Rock’ın gösterişli performansına rağmen burada sürpriz arayacağım. Tempo ve dizilim güven verici değil. Buna göre şansını önemli ölçüde artıran atlar olabilir. Sıralamam şablondadır.

Black Rock’ın çıkmasıyla Brave Gladiator’un çok kolay numara alacağı kesinleşti. Çok uygun rakipler yanında tartışmasız banko değerlendirilmeli.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,3,5,1,6

2.Ayak: 1,10,4

3.Ayak: 7,8,1,3,6

4.Ayak: 5 (Brave Gladiator)

5.Ayak: 1,3,5,7,2

6.Ayak: 4,5,6,9,2,8,12


Cengiz Gürbüz