• 10 Haziran Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 1 hafta, 2 gün, 4 saat, 39 dakika, 46 saniye önce

Kısada sert yarışlara denk gelen Kazımbaba için 1700 metre, yarışı kontrol edebilmesi açısından daha iyi bir mesafe. Akdenizli ve Solo Turk’un muhtemelen aşırı süratlendirecekleri yarışta net favorim. Tekdal’ın ağır çimdeki son yarışını ölçü almıyorum, bu seviyelerde her zaman tehlikelidir.

Feyazan’dan biraz çekinsem de Kazımbaba’yı geçecek durumda olduğunu sanmıyorum. Yine erken yürüyüp son iki yüzde çaresiz kalacağını düşünüyorum. Solo Türk’ü de Akdenizli bozar diye eledim, elimde Kazımbaba – Tekdal kaldı.

 

Akyılıdırım’ın kilo problemine rağmen, özellikle boş kalabildiği zaman grubun üzerinde yarışlar koşuyor, net şekilde favori tutuyorum. Giray Kasırgası’nı çimde bekledim olmadı,  Star Scream’a kolay geçildiği son yarışında da biraz ıslak kumdan ve erken yürümekten etkilendiğini düşünüyorum. Bugün muhtemelen bekleyecektir ve şansı var. Star Scream son tercihim.

 

Queen Of Silver, Analux ve Strıke Hard grubun en iyi atları. Queen Melisa son yarışını kolay kazandı ama bugün hem grup daha kalabalık hem start yeri kötü. Düzlüğe ön grupta yer tutamadan çıkarsa zorlanabilir. Mesafesine dönen Analux ve bu sefer boş kalabilir görünen Strıke Hard ikilisi de bende olacaklar.

Bol şanslar..

Not: Adana programını, az atlı geçtiğim yerler içime sindiği için beğendiğimi söyleyebilirim. Bütçeniz ölçüsünde değerlendirmeniz tavsiyemdir.

 

1.Ayak: 4,8,7,3,9

2.Ayak: 1,8

3.Ayak: 1,3,2,7,8

4.Ayak: 1,4,3

5.Ayak: 3,4,7

6.Ayak: 3,2,1,10


Cengiz Gürbüz