• 10 Haziran İstanbul ( Ekleme, Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 10 ay, 2 hafta, 1 gün, 16 saat, 27 dakika, 51 saniye önce

Şablonu yazarken ikinci altılının üçüncü ayağında Maydanoz unutmuşum, favorimdir. İlk altılı birinci ayak sıralaması düzeltilmiştir. 10 yerine 9 yazıldı.



Oldukça zorlu bir dönem bizi bekliyor. Birbiriyle ilk kez veya pist değişikliyle ilk kez buluşan pek çok ismin mücadelesini tay yarışları destekli programlar içinde izleyeceğiz. Mümkün olduğunca çift altılı paylaşmaya çalışacağım. Şimdiden tüm kullanıcılarıma iyi şanslar diliyorum.

 

İstanbul’da tay yarışları zorlu görünüyor, bölünen tüm yarışlarda pek çok hazır tay var. Riski diğer ayaklarda almaya çalıştım.

 

İlk altılıda bankom Şahinsemih. Ara vermeden en güçlü dönemini yaşıyordu. İşleri çok düzenli olmasa da son sentetik çalışmasını 800/50 ye kadar indirmesiyle gayet diri ve istekli görünüyor. Kilo dezavantajını hiç önemsemiyorum. Numarayı alabilmesi bu tip sıkıntıları bu atların yanında hiç yaşamamasını sağlayacaktır. Yarış gidişi de şehine, kazanması normal sonuçtur.

 

Lupo Uno, Jack Sparrow, Baldemar ve After Forever arasında oldukça denk bir yarış var. Baldemar bekleme yarışı denerse bu atlarla baş edebilir.Bavo Brao’nun ısrarla numaraya gideceği bu yarışta taktik değiştirmeyi deneyebileceği bütün şartlar var. Kaçarsa bitirir gibi olup yine yakalanması çok muhtemel. After Forever’ın şansı da Halis’in atın sertliğini yönetebilmesine bağlı. Her ikisinin de beklediğim gibi koşacağını varsayarak bu yarışı dört isimle geçiyorum. Fakat Lupo Uno’yu uzun süre banko yazmayı düşündüğümü söyleyeyim.

 

İkinci altılıda bankom Siyah İnci oldu. Siyah İnci ile ilgili olumsuz bir şey sadece son yarışıyla ilkgili söyeleyebilirim. Burada Magic Man’i geçecekse evet o yarışı daha iyi koşmalıydı. Ama 1600’e çıkması bence olumsuz etkiledi. Bu pedigri Kreacher ve Akgün’de de açıkça görüldüğü üzere en iyi yarışını 1600 ve altında yapıyor. Siyah İnci bahsettiğim iki isme göre bence daha da keskin bir kısa mesafeci. Biraz da isteksiz bulduğum son yarışını mesafeyle birlikte değerlendirerek bugünkü yarışla ilişki kurmuyorum.

Öte yandan bugün ilk kez takısız koşacak. Ankara idman pistinde izlediğim kadarıyla, takısız gerçekleştirdiği işinde grubun en süratli ismi The Perfect Show’un idmanından bile daha diri ve hızlıydı. Müslüm bariyeri bırakmadan, The Perfect Shom, Karabayırlı mücadelesini  doğru bir yerde bekleyebilirse, muhtemeln geri bekleme yapacak Magic Man’e yakalanmadan bitirebileceğini düşünüyorum İkinci altılıda bankom Siyah İnci.

İlk altılıya Magic Man ve The Perfect Show ekliyorum.

 

Call To Victory’i Alihan ile yıkmayı deneyeceğim. Call To Victory bence çok üstüne gidilmeyen bir yarışla başlayacak. Geen sezon Long Runner’ ın nasıl başladığını hatırlayalım. Bu sezon hedefleri doğrultusunda beklemeye alışması için iyi bir yarış. Elinden kaçırdığı bir Alihan, Call To Victory için Grup 1 yarıta zorlnmadığı kadar sert bir rakip olabilir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 7,9,6,4,2,12

2.Ayak: 2 ( Şahinsemih )

3.Ayak: 3,11,2,7,4,5,6,8

4.Ayak: 1,7,8,5

5.Ayak: 8,6,3,4

6.Ayak: 6,5,2

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 8,6,3,4

2.Ayak: 6 ( Siyah İnci )

3.Ayak: 15,4,9,12,16,1,5,10,13,18,2,3,6

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 2,4,5,8,3

6.Ayak: 4,13,2,3,8,10,5

 

Cengiz Gürbüz