• 10 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 2 hafta, 22 saat, 59 dakika, 50 saniye önce

İkinci ayak yarış gidişinin sonucu belirlemeye aday olduğu bir koşu. Prenses Elif, Uçan Abla, Karbiberim olmak üzere üç tane çok süratli, geri adım atmayan tay var ve bunlar görece grubun en kariyerli isimleri. Üçünden biri bitirecekse bunu ancak Uçan Abla başarabilir ama Bidanem’in gizli ekürisi Karabiberim’in Uçan Abla’yı kesinlikle boş bırakacağını sanmıyorum.

Yaklaşık üç ay ara verdikten sonra, bence çime göre bir tık eksik olduğu kumda kazanırken çok hazır görünen Bidanem’in yakın beklemeyle çok etkili olabileceği bir yarış gidişi var. Bu mesafelerde Adana çiminde geriden at geldiğini pek görmüyoruz, start problemli Cerba’yı kenara koyarsak, bekleyenlerin tamamını alt grup kabul edebiliriz. Bu şartlarda Bidanem’i banko tercih edebilirsiniz.

Başta da söylediğim gibi, Bidanem’e problem çıkaracak en kötü senaryo Uçan Abla’nın boş kalması. Geniş oyunlara Uçan Abla ve biraz daha zorlama şansımız varsa Cerba ilave edilebilir.

 

Adana kumunda koştuğu iki yarışta da son derce diri ve istekli görünen Panchmahal’in bu atları geçmesi gerekir. Mesafeyi de bu atların yanında tolere edebilmeli. Etkili jokeyiyle kazanamsını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,5,2,4,1

2.Ayak: 4,,2,,15

3.Ayak: 6 ( Panchmahal )

4.Ayak: 5,9,7,6,3

5.Ayak: 2,13,14,12,7,9,4

6.Ayak:2,8,11,3,14


Cengiz Gürbüz