• 10 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 1 hafta, 2 gün, 22 saat, 13 dakika, 6 saniye önce

Erbabam ve Mirzalağa’nın olması ve bu ikilinin mesafe problemi yarışı bekleme atlarına uygun hale getirecektir.

Bu sezon dökülenleri toplamaktan ileri gidemeyip ancak tabela yapabilen Abuş’u bu grupta mecburen ilk planda düşünmeliyiz. Hergele’den çok iyi bir yarış gelebilir, Mustafa Çiçek doğru yerlerde saklanabilirse ön grubun durduğu yerde avans yapıp Abuş’a direnebilecek bir stili ve gücü var. Forma girdiği zaman srüekli iyi koşan, yakın bekleme de yapabilen Güzelkaya son tercihim.

 

Alderamin ve Kınalı Kuzu denk güçteler, ayırmak riskli görünüyor. Bilbilan’ın sentetiği de uzunu da soru işareti ama bu kadar boş kalacakken, bir dişi yarışında yazılmalıdır. Vakurkız yarışın sigortası.

 

Galiçya’nın artık kazanacağını düşünüyorum. Bugüne kadar geçildiği rakiplerin hepsini belirli bir potansiyeli vardı ve çoğu bir yerlere geldi. Bu grup çok uygun görünüyor, idmanları zayıf bir Kaizbert tayı ve vasat yarış koşan, uzun süre Maiden kalmaya mahkum taylarla koşacak, mesafenin de lehine dönmesiyle artık kazanmalıdır.

 

Jettay dış start avantajı ve Özcan’ın ısrarlı binişiyle öne gelecektir. Son yarışında biraz 1400’den dolayı kaybettiği Irısh Counry’e bu sefer geçileceğini sanmıyorum, ikinci tek için Jettay düşünülebilir.

Dıamand Dash veya Lovely Prens ikilisinin öne hamle yapma ihtimaline karşı, yakın bekleyerek güzel bir stil yakalayan Prıncess Westport öncelikli olmak üzere Brave Feet ve Irısh Country yazılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,3,9

2.Ayak: 1,8,3,4,6

3.Ayak: 1,7,3,9

4.Ayak: 4

5.Ayak: 5,,4,8,9

6.Ayak: 11,8,14,2,1,5,9

 
Cengiz Gürbüz