• 10 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 2 gün, 23 saat, 54 dakika önce

İnciraltı Koşusu’nda yarış gidişi direkt Obrada’yı işaret etse de ben yarış karakterine pek güvenemediğim için Obrada’ya bel bağlamak istemiyorum. Phanta Rei, Anzas dolayısıyla beklemek zoruda kalacak. Ama en azından öne yürüyeyim telaşına düşmeyip direkt bekleme hedefiyle koşacak. Bu şekilde kalitesini koşabileceğini düşünüyorum. Rasimbey sınıfını buldu ve bu atlarla iş yapacak seviyeye geldi. Anzas, Kara Hisar mücadelesini en yakın takip edip durdukları yerde ayırabilecek, yani bu yarış özelinde çok avantajlı bir stili var.Yine çok etkili bir yarış bekliyorum.

 

Laz Memo çıkıişta olup orijin potansiyelinden yeni yeni bir şeylere göstermeye başladı. İzmir şartlarında bulabileceği en uygun gruba düşmüş. Özellikle favoriye bindiği zaman yarışı ciddi tutan, doğru inisiyatifler kullanabilen jokeyiyle kazanmaya oldukça yakın görünüyor. Bankom.

 

Asi Kalp çimde de hiç sırıtmayıp hatta kumun bir ötesine geçerek iki pisti de koşabileceğini gösterdi. Biraz daha uzun olsa düşünmeden tek yazabilirdim ama 1700 biraz kısa kalabilir diye çekiniyorum. Sahip değiştiren Günışığı stilini oturtup seviyesini belirgin şekilde yukarı taşıdı. Zaten Ateştopu yavrusu olup bu kadar uzun süre, aktif şekilde sahada olan bir atın bu denli sönük kalması mümkün değil. Kurtellerin ilgisizliği neticesinde at kendini yeni yeni bulmaya başladı. Ateşbibi’nin öz kardeşi olduğunu da dikkatinden kaçanlara hatırlatayım. Sonuç olarak bu grubu geçebilecek durumda, kilo avantajıyla birlikte yarışın en şanslı isimlerinden. Çiftçibaba orta mesafe çim atı, 1800 üstüne çıktığı yarışlar çok ölçü almayalım. Bugün limit mesafesinde koşacak ama grubun ve kilonun uygunluğu mesafe problemini minimuma çekecektir.  Ona da mutlaka şans verilmeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,5,4,3,7,1,6,8

2.Ayak: 4,1,6,9,10

3.Ayak: 4,1,8,5,6,7

4.Ayak: 2,1,5

5.Ayak: 4

6.Ayak: 5,7,13


Cengiz Gürbüz