• 10 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 3 gün, 23 dakika, 38 saniye önce
Özayberk ve Ömer İn My Heart Adana programının güvenilir ve ağır favorileri. Normal şartlarda ikisinin de kolay kazanması lazım. Işkınat'ın öz kardeşi Özayberk mesafe uzadıkça beklenen çıkışı nihayet gerçekleştirdi ve şu anki gücüyle grubun çok önünde, rakip yazmayacağım. Uzun süredir idmanda görünen Ömer İn My Heart boş kalacaksa Göğüsgerenli bir yarışta bile tekim olurdu, bu grupta güç kıyaslaması anlamında en ufak tereddüt yaşamıyorum. İki favori üzerine oyun kurup diğer yarışları olabildiğince esnetmeye çalışacağız. 
 
 
 
Yılmabaşar'ın aşırı favori çıkması ve Triton'un Akınşah'ı maksimum düzeyde rahatsız edebilmesi Adana'nın vereceği parayı doğrudan etkileyecek. Bildenhan'ın boş kalacak oluşu Vali Koşusu'nu cazip kılıyor, Yılmabaşar'ın kısa mesafe performansı malum çok zayıfladı, kazanması beni şaşırtır. Atasoy ve Aşemez'in birbirlerini ve Bildenhan'ı kaçırmama çabaları yarışta mücadelenin erken başlamasını sağlayacaktır, canı isterse Firikya için çok uygun bir yarış gidişi var, gözden kaçırmayalım.
 


Aradan sonra kaçarak koşmayı deneyip iyi durumda görünen Kızılşahin, Triton'un Akınşah'ı yıpratabilmesini değerlendirme olasılığı en yüksek isim. Kıng Crown, Dısant Shınıng ve Down Town'ı da yazarak sağlam geçeceğim.
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1,2,3,4,9
 
2.Ayak: 8
 
3.Ayak: 1,3,2,7,5
 
4.Ayak: 3
 
5.Ayak: 1,5,6,2
 
6.Ayak: 12,11,14,5,3,9,4


Cengiz Gürbüz