• 10 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 2 hafta, 1 gün, 11 saat, 3 dakika, 7 saniye önce

Adana programı büyük paralara gebe görünmese de, düz bitmesi halinde bile ufak tefek ihtiyaç görecek bir ikramiye çıkarabilir. En azından yarışlar göze net görünüyor.

 

Mesafesine dönen Mega Star’ın bu grupta rakib ancak aradan iyi dönebilirse Sancaktar olabilir. Diğerlerini her yerde, her şekidle geçebiliyor ki bugün onun mesafesi koşulacak. İki atla yeterlidir.

 

Vıctor Wolles’ı önünde dirençli kaçan, etken yürümeye itecek, yarışa hakimiyetini zorlaştıracak bir rakip yok. Görüntü olarak belki çok kolay bir yarış olmaz ama bu şartlarda bu atların Vıctor Wolles’ı geçebilmeleri mümkün görünmüyor. Kazanması normal sonuçtur.

 

Sezonun en iyi başlangıç yarışlarından birini koşan Pamphylia Kahraman ekürisinin yıldız adaylarından biri. En azından ilk yarışı itibarıyla bu ışığı fazlasıyla veriyor. Yarışma isteği güçlü bir tay, bu seviyelerde değişen herhangi bir koşuldan etkileneceğini sanmıyorum, net favoridir.

Kum koşmayan, idmanı yeterli görünen Royal Chick, çim kalitesi yüksek Royaliz, öne düşebildiği her yarış iddiasını gösterebilecek yeteneğiyle Bellagio Angel ve bu mesafeyi geçen sezon İstanbul performansı kadar koşabilirse Folgore şanslı bulduğum, pişkinliği ve yetenekleri Pamphylia karşısında iddialı olabilecek isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,10,1,4,2,6,3

2.Ayak: 3,1,2,8,4

3.Ayak: 1,3,5

4.Ayak: 2,5

5.Ayak: 4 ( Vıctor Wolles )

6.Ayak: 9,2,4,7,3


Cengiz Gürbüz