• 10 Mart İzmir ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 hafta, 4 gün, 3 saat, 56 dakika, 7 saniye önce

Ikinci ayak 2,9,11 ekledim.


Tuncal’ın tayları İzemkızm ve Tuncal Hanım’ın uzunda eksilebileceklerini düşünüyorum. Nevzatbey’in kızı Torunum Ece inişli çıkışlı koşsa da kaba kum kalitesi olarak bence grubun önünde, mesafenin uzamasından da Tuncal yavruları kadar etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Kısırdöngü son yarışında gelişmiş göründü, mesafenin uzaması ve gelişen tecrübesiyle bugün çok daha etkili olabilir. Misliler için Torunum Ece ve Kısırdöngü şeklinde iki at öneriyorum.

Sonra İzem Kızım, Tuncal Hanım ve Hayat Var.

 

Kısa kum kalitesi olarak Vıctory Sword ve Black Sun grubun bence çok önündeler, iki yarış gören ve Vıctory Sword’a göre daha iyi yer tutan Black Sun bugün rakibini zorlayabilir.

Death Racer’ın süratlendireceği yarışta Flo Jo’nun şansı bu ikilinin epey altında, Death Racer’ın da Airtouch falan varken bu Vıctory Sword’a dayanması bence zor.

 

Karadamar’ı geçen Wın The West, uzunda eksilme ihtimali olsa da bu atlara kaybetmemelidir, ilk bankom.

 

Karadamar kaybetmez.

 

Eser bu sefer Özşehsuvar varken kolay kaçamaz, mesafenin uzaması da Metal Fırtınası’na dayanmasını zorlaştıracaktır diye düşünüyorum.

Uzun süredir ilk kez bu kadar uygun grup yakalayan Metal Fırtınası, Eser’in hem mesafe hem gidişattan dolayı eksileceğini düşünürsek kazanmalıdır. Üçüncü bankom.

 

Son ayak dört, beş atla bence kapalıdır, elemeden yazalım.

Bol şanslar..


Not: Win The West'in rakibi Ferhathan, Metal Fırtınası'nın Harzemşahlı. Üç teke fazla diyenler bu ikisini de yazarak 12 liralık, daha sağlam bir oyun kurabilir.

1.Ayak: 9,5,,10,4,3

2.Ayak: 5,2,11,9

3.Ayak: 4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 6

6.Ayak: 1,7,18,4,9


Cengiz Gürbüz