• 10 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 2 gün, 14 saat, 6 dakika, 3 saniye önce

Yedili Ganyan, 4.128 TL


Barskan
'ın ne yapıp edip öne gelerek Çermi Khan’a dayanacağını düşünüyorum, yedilide bankom.

 

1200’e çok yatkın pedigrisi ve Kocaeli’deki iyi yarışıyla Burundi çok şanslıdır, Burundi’yi geçebilen kazanır bu yarışı. Bella Amiga aradan sonra tam mesafesinde çok uygun gruba çıkıyor, mutlaka iyi koşacaktır.

Bosporus / Dayjur çaprazı pedigrisiyle, ilk kez kaba kuma çıkan Lord Of Bosporus yarışın kapalı kutu, çekinilmesi gereken tayı.  Son tercihim Green Hope, dört atla ilk ayak kapalı görülebilir.

 

Haşmet, Balballılı’nın çok boş yarışlar koşmaya başlaması ve Veliaht’ın ters mesafeye çıkmasıyla çok şanslı görünüyor. Ama berbat bir yarış karakteri var, Haşmet tarzı atları çok mecbur kalmadıkça tek yazmıyorum.

Balballılı, Gallopıng Wısdam ve Jungle Lıon yanına yazacağım atlar. Wısdam ve Jungle Lıon ikilisinin öne giden çok az atın olduğu yarışı yavaş götürebilirlerse şansları olabilir.

 

Jimfed son yarışında çok keyifsizdi. Grubun sertliğinden ziyade gücünü hiç koşmadığını düşünüyorum. Ama bu kadar uygun grupta yıkmak olmaz, yakın ara koşacak olmasıyla ciddi bir sorunu yoktur diye düşünüyorum, bankom.

 

Bailamos, Magrip gibi atlara hakim duruma gelen Rüzgar Gold bugün uygunlaşan grupta çok şanslıdır.  Yedili Ganyana kesinlikle tek yazalım.

Kaba kuma dönmesiyle Kara Şimşek altılıyı cazipleştirmek için düşünülebilir. Hantal Chıcago ve vasat Leo’yu Rüzgar Gold’un yanına yazmak bence mantıklı değil.

 

Son ayakta iki cazip tay var, onlara dikkat çekip kalanı şablona bırakıyorum. Penky Hanky’nin torunu Brusk nihayet son yarışında biraz kıpırdadı, bugün tam mesafesinde ve çok uygun grupta kesin yazılmalıdır. Red Coral kızı Jımbılba’nın Bosporus’dan verdiği Wınd Of Bosporus’un İstanbul sentetiğinde 1200/13 ü var, Kocaeli grubu ölçü değil. Bu grupta şanslı olabilir.

Bol şanslar..

 
Barskan

1.Ayak: 2,7,5,10

2.Ayak: 2,7,3,9,11

3.Ayak: 2,4,5,10

4.Ayak: 1

5.Ayak: 5,,4

6.Ayak: 1,2,3,11,6,7,10


Cengiz Gürbüz