• 10 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 2 hafta, 1 gün, 12 saat, 17 dakika, 59 saniye önce

Banko tercihimi ikinci ayakta Tlos’dan yana kullanıyorum.

Kilo farkları, grubun performanslı sayılabilecek isimlerinin ara dönüşü ilk yarışı olması, istikrarsız isimlerin bir araya gelmesi gibi nedenler Tlos tercihimde etkili oldu.

Tlos’un bu pistte her zaman tahmin edilebilir bir ortalaması var, öne yakın koşabilen, yarış içi devamlılığı olan, stil olarak da güvenilir bir isim. Son dönem koştuğu rakiplerden farklı şekilde bu grubu daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Master Urban üç aylık aradan sonra tek galopla koşuyor, çok yüksek ihtimal sorunu var. Undaunted Satış Koşusu’nda adım atmadı, kötü koşmaya başladığında önüne geçilemiyor.  Urla Karası bence bu pistte Tlos kadar kariyer yapabilecek bir isim değil. King Mage’in performansını da vasat kabul edebiliriz, çizgisini bir türlü aşamıyor. Zemani’den çekiniyorum ama onun da start problemini bu mesafede daha belirgin hisedeceğini düşünüyorum. İçime sinmeyerek elediğim tek isim oldu, banko tercihiniz farklıysa Tlos’un rakibi olarak başta Zemani yazınız.

Bütün bu şartlarda, grubun en istikrarlı, performansı güvenilir ve idman olarak hazır görünen ismi Tlos’dan yana banko tercihimi kullandım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4,1,6,7,3,9

2.Ayak: 6,5,12,3,9,10,2

3.Ayak: 5 ( Tlos )

4.Ayak: 2,3

5.Ayak: 8,3,6,4,13,7,9

6.Ayak: 2,1,13,9


Cengiz Gürbüz