• 10 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 11 ay, 1 hafta, 2 gün, 3 saat, 7 dakika, 58 saniye önce
Jet Hemo, Kızılok ikilisi birbirine denk ve gruba hakim bir form yakaladılar. Düzlük ikisi arasında şekillenir görünüyor. Hattat henüz en iyi halini koşmadı. İdeal pist, mesafe koşullarında bugün en iyi yarışı gelebilir. Yarışın en göz dolduran plase ismidir. Çimi bulan Küçük Haşim'in de sürpriz şansı var
 
Özaydın çimde beklenen sınıfı gösteremedi. Üst düzey pist kalitesiyle Bordo Mavi arkasında yapacağı beklemeyi sonuca taşıyacağına inanıyorum, bankomdur.
 
Ankara çiminde üçlü İngiliz maidenları oldukça zorlu ve sürprize açık sonuçlar getirebiliyor. Harlan Draka her yönüyle favori görünse de kolay bir yarış beklemiyorum. İlk yarışında kazanır pozisyondayken dördüncü kalan Anatolian Grey için yarış görmenin oldukça pozitif etkileri olabilir. Üstün orijin sınıfıyla iddialı taylardan biri. President Of City tatminkar ilk yarışının ardından kısalan mesafede daha agresif bir düzlük koşacaktır. Ön grubun en hızlı ismi Chain Breaker, düzlük başında sermayeli bir avans yakalayabilirse Harlan Draka'ya karşı bu kez daha güçlü kalabilir. Bomba King Thunder.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 5,4,9,1
 
2.Ayak: 7,5,6,8,9,3
 
3.Ayak: 2,1,5,4
 
4.Ayak: 1 (Özaydın)
 
5.Ayak: 5,3,6,7
 
6.Ayak: 9,2,14,3,11
 
 
Cengiz Gürbüz