• 10 Nisan Ankara ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 hafta, 6 gün, 16 saat, 13 dakika, 44 saniye önce

Tabelada Gönlümün Efendisi ile ilgili olumlu duyumlar var. İlk ayaktan 1 ve 5'i çalarak hem şablonu hem sıralamayı güncelledim.


Geçen yıldan daha bereketli bir Ankara sezonu olması dileğiyle, umarım zevkli ve kazasız bir sezon izlemiş oluruz.

 

İlk ayakta orijin kalitesi Agf tablosuna orantısız yansımış. Miss Despina ve Fuss Cat gibi, özellikle iki yaşlı dönem için elit annelerin taylarnın geride kalmış olması ilginç. Mezzo Soprano ve Pasaklı Kontes’i önde tutmakla birlikte kalabalık bir geçiş yapmaya karar verdim, sıralamam şablonda.

 

Thrasher şahane bir tay, kış sezonunda en dolu dolu çıkışı yapan ve Gazi için ümit veren Adana üçlüsü Thrasher oldu. Contrary’nin kızı Zalasultan iki piste de uyumlu, mesafeyi koşabilen yavrular veriyor, Toruc Macto eşleşmesinden Torok’a göre biraz daha sürat kabiliyeti olan, çevik bir tay üretmiş. Thrasher abisi Sefir Bey’den daha özel bir at olabileceğinin işaretlerini veriyor.

Kilo problemi hiç önemli değil. Grubun tamamına mesafe ve yetenek olarak hakim olduğunu düşünüyorum. Akon 1600 üstü için zayıf bir pedigriye sahip, Aga Osman yarış kazansa da beklenen çıkışı gösteremedi. Sonuç olarak Thrasher’in kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

Gümbürgümbür yanına at almadan düzlüğü dönebilirse ideal mesafesinde ve bence daha etkili olacağı Ankara kumunda çok çok şanslı. Tatvan Beyi ve yarışın aşırı süratlenme ihtimaline karşı Babbino yazıp yeterlidir diyebiliriz.

 

Bitcoin, Hasafet, More Than A Game yazıp sorumluluk alamadığım bir yarış oldu, Threasher’a çok inandığım için bu gruba dokunmak istemiyorum.

 

New Orleans’ın tayı Mıss Ecem 400/23 işiyle, annesinin kısa çim yeteneğine sahip olduğunun işaretlerini veriyor. Tay hazır olmasa Taner hoca bu kadar erken koşmazdı.  Start yeri güzel, grup gayet uygun, ikinci bankoya ihtiyaç duyanlar Mıss Ecem’i değerlendirebilir.

Yellow Fin ve Eylülcemre rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,7,3,4,2,8

2.Ayak: 1

3.Ayak: 5,7,4

4.Ayak: 1,5,2

5.Ayak: 8,,3,7,1

6.Ayak: 5,12,7,2,3,1,6,4,13


Cengiz Gürbüz