• 10 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 11 ay, 2 hafta, 4 gün, 16 saat, 20 dakika, 53 saniye önce

Lumınescence, Azmantor sıralamasıyla düzlüğün beklendiği bir üçüncü  ayak senaryosu belirleyebiliriz. Azmantor seri birinciliklerini tempoyu kontrol ederek ve bir alt grupta elde etti. 1500 metrede Lumınescence’i ayırıp Jack Sparrow gibi bir ata direnmesi için bir vites daha yükseltmesi lazım. Bence kendisinde o vites yok. Luminecence bomboş kaçtığı son koşusunda Goldenpass’a dahi direnemeyerek hayal kırıklığı yarattı. O yarışa göre yine bitirememesi gerekir fakat salt gücüne odaklanırsak, düzlüğe kadar temposu bozulmayacağı gerçeğiyle yok saymak istemiyorum. Üçüncü sırada şans vereceğim.

Bir tık düşen performansıyla uzun süre sonra alt grup tercih eden Jack Sparrow’un kilo dezavantajı bu atların yanında önemsizdir. Yarışın net favorisi. Bu mesfeye daha etkili sprint yapabilen Ferhan boş kilosuyla sigortadır.

 

Yaklaşık üç aylık aranın ardından oldukça hazır idman görüntüsüyle dönen Litecoin,  bugüne kadar ilk kez bu kadar zayıf bir grup yakalıyor. Gücünü koşması durumunda kazanmaya çok yakındır. Geniş kurgular için yarış gören Milvus rakibidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,10,7,3,6

2.Ayak: 1,4,9

3.Ayak: 2,9,3

4.Ayak: 2,4,1

5.Ayak: 1,4,6,10,2,3,5

6.Ayak: 4,,5


Cengiz Gürbüz