• 10 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 hafta, 2 gün, 8 saat, 49 dakika, 10 saniye önce

Uzunda ancak tabela yapacak kadar koşabilen Karazeytin ideal mesafesinde etkili bir yarış koşacaktır. Grup biraz sert görünse de gücünü koşarsa iş yapağına eminim. Diyarbeyi stil itibarıyla uzun mesafede daha güvenilir bir yapıya sahip. Ama grubun uygunluğu ve özellikle net kaçabilen bir atın olmamasıyla kesin yazılmalı. Efe Yürek son yarışında önde kaçan Saygon’u rakip görüp avans vermemeye çalışınca sprint yapabilmesi için ayarlaması gereken temponun üstüne çıktı. Bugün daha kontrollü gidecektir, üçüncü tercihim. Zorbezirgan’ı da yazarsak yeterlidir.

 

Abbasoğlu kaçamasa bile 1200 yeteneğiyle bu grupta çok öne çıkıyor. İstikrarına ve kalitesine güveniyor, tek yazıyorum.

 

Mesafe, pist, grup gözetmeksizin sık koşunca gerileme gösteren İpekkız için bugün grup ve yarış gidişi çok uygun.  Latinagirl gibi zayıf bir kaçağın olması ön grupta İpekkız’ı zorlayabilecek rakip ihtimalini ortadan kaldırıyor. Zaten bu seviye dişi yarışlarında geriden gelen bir atın İpekkız’ı ayırması kolay değil, iki tekli oyunlara İpekkız risk edilebilir.

Hafif kumda grubunu bulduğu yakın bekleme yarışını çok iyi koşan Modemoiselle normal şartlarda İpekkız’ın tek rakibi.

 

Yenişarlı grubun bir tık üstünde performansı, mesafeye yatkın görüntüsüyle son ayağı net favorisi.  Yarış içinde kolaylayabildiği mesafeyi ne kadar artırırsa o kadar başarılı bir düzlük performansı var. Bu açıdan Yenişarlı için 1600 ve üstü mesafeler şimdilik daha uygun görünüyor.

Öne Bilginkadir, sonra Durmaz Akar, Durmuşkardeş ve Özgenhan rakipleri.

Netice itibarıyla beş at yazsam da Yenişarlı’yı çok tutuyorum, bahis veya misli oyunlarda deneme yapabilirsiniz.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 2,1,4,3,7

2.Ayak: 2,6,1,4,5,3

3.Ayak: 8,3,4,2

4.Ayak: 2

5.Ayak: 3,,4

6.Ayak: 1,3,,6,5,8


Cengiz Gürbüz