• 10 Şubat Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 1 gün, 20 saat, 48 dakika, 57 saniye önce
Son ayağa Win Well ekledim.


Dugem
'in Urfa yarışlarını görmezden gelerek grubun en iyi atı olduğunu, mesafeyi de koşacağını düşünüyorum, yedili ganyanı ilk ayağı için bankom.
 

 
Kadhan'ın bugün yakın bekleme yarışı koşacağını düşünüyorum. Adana'da koştuğu iki açık yarışta da kazanmak için tek şansı öne çıkmaktı, biraz da bu yüzden sonlarını anormal kestiği iki yarış izledik. Bugün daha hedef odaklı koşacaktır. Sedatbey ve belki Bolvadin'i önüne, alıp düzlüğü bekleyerek koşarsa bu grubu geçmeye çok yakındır. Akyavuz bu tip yarışlarda ayarı iyi veriyor, kazanacağını düşünüyorum, bankom.
 
 
 
Firikya, Pirsus'un Biidenhan'ı çok rahatsız edeceği, beklemecilerin de en iyisinin kumda taş çatlasın Kısa Vade koşabilecek Başpehlivan olduğu bu yarışı da kaybederse arızalı yarış karakterini katmerlemiş olacak. Firikya için mücadeleli bir yarış olacağını düşünmüyorum, kısa bir sprintle gruba hakim olacaktır, artık o noktadan sonra bir zahmet durmasın.
 
 
 
Beşinci ayağın muhtemelen yavaş gidecek oluşu Noble Princess karşısında Lusinga'nın şansını arttırıyor. Lusinga çok iyi duruma geldi, her yerde kolay gidip çabuk yürüyebilmesiyle Noble Prıncess'in önünde yer tutabilirse yarışı kurtaracak avansı alabilir. Biraz uzun mesafeye rağmen ciddi değişim içindeki Sıtamun yarışın sigortası.
 
Bol şanslar..
 
 
 
Yedili  : 1
 
1.Ayak: 5
 
2.Ayak: 8,12,4,1,2,6,10
 
3.Ayak: 1,3,4,2
 
4.Ayak: 4
 
5.Ayak: 6,2,9
 
6.Ayak: 6,11,1,2,8,12


Cengiz Gürbüz