• 10 Şubat Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 ay, 2 hafta, 4 gün, 49 dakika önce

Son ayak 11 Lord Commander ekledim.


Silver Arrow & Jessamıne

Huut’un temposunda, süratli şekilde başlayacak yarış son koşusunu kaçarak kazanan ve en etkili koşusunu bu şekilde yapacak gözürünen Şuşu ve 1500’ün bir parça uzun olduğu Far Fern için dezavantaj. Rakiplerinin alt sınıf pozisyonunda olup gidişat devanatajıyla da yarışacak olmaları Sılver Arrow’u net favori pozsiyonuna getiriyor. Anne Batı Garajı mesafe, kaba kum ekseninde gerçek gücünü gösteren yavrular veriyor.  Sılver Arrow’un sentetik yarışı  tayın kaba kumda yapabilecekleri açısından çok değerli. Batı Garajı yavrularında genelde eksik olan çabukluk özelliğine de sahip. Anormal bir idman eksiği yoksa kazanmaya çok yakın.

Islak sahada Jessamıne’den etkili bir koşu gelebilir. İyi olduğunda kumu da yapabiliyor, ıslak sahada şimdiye kadarki en iyi kum performansını koşabilir ve yarış gidişi de tam istediği gibi.

 

Aşemez

Aşemez’in bugünkü gibi teke tek koşulacak bir kaba kum koşusunda Bay Emir’e geçilme ihtimali bence hiç yok.  Pist ıslak olsa bile, yarış karakteriyle sonuca gidilecek bir kaba kum yarışında Aşemez, Bay Emir’e geçilmez.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1

2.Ayak: 1,5,2,6,3,4,8,9

3.Ayak: 4,5,7

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2,4,3

6.Ayak: 3,6,7,10,12,11,1,2,,4,8


Cengiz Gürbüz