• 10 Şubat İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 1 gün, 1 saat, 26 dakika, 26 saniye önce
Didactic ve Crimian Wind ikilisi gruptan farklı noktadalar. Süratli pedigriye sahip bir iki isim var, belki 1200 olsa onları da düşünebilirdim ama 1400'de bu ikilinin yarışa ağırlığını koyacağını düşünüyorum.
 
Didactic'in orijini ve idman pisti görüntüsüne hayran oldum. Sayhaat'ın kızı Reyeraya'nın oğlu Didactic kağıt üzerinde Gazi'ye göz kırpan bir pedigriye sahip. Curtaralo ve benim bu sezon dişi klasikleri için şimdilik bir numaralı adayım Molto Bene'yi veren Sayhaat kızları, mesafe konusunda dominant etkiye ve sınıf tay verme potansiyeline sahipler. İç pistte 1200/14 iş yapan Didactic Kuritinadis'in de dokunuşuyla özel bir yarış atı olmaya aday.
 
Crimian Wind dört aydır galop manyağı olmuş durumda, şahane bir eşgali var ve çok hazır görünüyor, iyi koşacaktır.
 
 
 
Kınalı Kuzu'yu altılıya olmasa bile yedili ganyana tek yazabiliriz. Apranti yarışı olması biraz ürkütse de Kınalı Kuzu grup içinde idaresi en kolay isim, kalitesi ve şahane durumuyla kazanmaya çok yakındır.
 
Ulukız, Kısrakbaşı ve Alderamin rakipleri.
 
 
 
Zafer Ateşi galop tadında geçirdiği kış sezonunda yine kolay geçtiği grupla koşacak, normal şartlarda geçilmesi mümkün değil.
 
 
 
Beşinci ayak günün en denk Şart-1 yarışı gibi görünüyor. Geride kalan bir isimden bahsedip sıralamayı şablona bırakacağım.
 
Three Valleys'in mesafeci atlar üreten bir aileden verdiği Tijiware idman pistindeki 36 / 23 işinden anlaşıldığı kadarıyla Three Valleys'in iyi taylarının tamamında görülen '' al donlu geniş bir fizik ve kolay sürat yapabilme '' niteliklerini taşıyan bir tay, iyi start alabilirse bu grupta kesinlikle fark yaratacağını düşünüyorum.
 
 
 
Mesafesine dönen İzdahi'nin gelişen tecrübesiyle bugün ortalamasının üstüne çıkacağını düşünüyorum. Aykara son koşusunda mesafeden etkilendi, sahip değiştirdikten sonra gözle görülür bir değişim içinde, sentetiği yadırgamayacağını düşünüyorum, grup da iş yapabileceği düzeyde. Güldürgüldür mesafe ayrımı net olan bir Kaizbert yavrusu, uzunda iki yüz metre civarı yürüyüp aniden kesiyor, yine beklemyi deneyip sabırlı olabilirse bu mesafede çok daha etkili olacaktır. Doğuşan, Herakles ve Acartürk yarışın sigortaları.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,1
 
2.Ayak: 1,3,7,8,2
 
3.Ayak: 1,,7,6,3
 
4.Ayak: 1
 
5.Ayak: 5,9,2,3,6,7,8
 
6.Ayak: 5,10,11,6,8,9
 
 
Yedili Ganyan
 
1,3 / 2,1 / 1,3,7,8,2 / 1 / 1 / 5,9,2,3,6,7,8 / 5,10,11,8



Cengiz Gürbüz