• 11 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 1 hafta, 6 gün, 39 dakika, 23 saniye önce

Adalyn, Steel Girl yavrusundan beklenen kaliteyi göstermese de bu tip gruplar için, kısa çimde boş kalabildiği zaman güvenilir bir duruma geldi. Grup içinde sürat yarışı yapan, Adalyn’in temposunu tehdit edebilecek bir tay yok. Yüzde sekseni için Maiden sınıfı tescillenmiş bu grup önünde kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

İlk kez çim bulan, iki yarış görmüş şekilde, biraz daha nefesli koşacak Ulrike’den etkili bir çim başlangıcı gelebilir. Cruella’nın kızlarıyla devam eden kısrak sülalesi başta Uludaz olmak üzere, Helgalein, Mezo Soprano gibi çok etkili kısa çimciler üretebiliyor. Ulrike’nin ilk çim yarışı dikkate değer. Adayln’in; Goldwyn, İskeçe, Hobart gibi vasatlara değil Ulrike tarzı kapalı kutu bir taya geçilebileceğini düşünüyorum.

İki at yeterlidir.

 

Aragorn için uzun uzun konuşmaya gerek yok. Sezonun en güçlü ikilisi olarak bu grubu da kolay şekilde geçecektir.

 

Kumda yürümeyen Lawless, bozulan totosunun etkisi ve Halis’in kendi tayına biniyor olmasıyla grupta hiç olmaması gereken şekilde ikinci at konumunda. Lawless’ın son üç yarış nispeten etkisiz oluşu formu veya herhangi bir sorunla değil bence tamamen pistle alakalı. Kısa çimde bu gruptan belirgin şekilde farklı kumaşıyla kolay bir yarış kazanacağını düşünüyorum. İkinci bankom Lawless.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,4,1,3,2,9,8,6,10,11

2.Ayak: 6,15

3.Ayak: 2

4.Ayak: 2,6,9,3,4,1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 4,3,13,8,7,9,10,11,12,17,16


Cengiz Gürbüz