• 11 Aralık İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 4 ay, 2 hafta, 1 gün, 7 saat, 19 dakika, 22 saniye önce

İlker Soyad’ın ısrarla binişiyle nihayet iyi koşabildiği bir stil bulan Nevriye Hanım formunu da kazanacak düzeye çıkardı. Bir Özhaber yavrusu nasıl koşması gerekiyorsa şu an öyle koşuyor. Düzlük çıkışı iki en az yüz elli metre idareli yürüyüp sonra yüklenmeye başladı. Bugün de bu şekilde en iyi yarışını koşabilir.

Mordeniz’in süratli bir orijini var. İlk yarışında varlık gösteremeyip ikinci yarışında ön gruba tutunarak yarıştan kopmamayı başarabilmesi ikinci yarışı için tatmin ediciydi. Bugün ısrarla öne gidecek bir tay görünmüyor, numarayı muhtemelen alacaktır. Gelişen tecrübesiyle daha dirençli ve etkili bir tempo yarışı izleyebiliriz.

İki tayla geçiyorum.

 

Charlatan grubun en yetenekli tayı, arası olmasa kesinlikle rakip yazmazdım ama bu şartlarda, Steel Man’de de Kocakaya varken güvenemedim.

Geniş oyunlara, yumuşak virajlı pistte daha iyi koşabilir gibi görünen King Pinto ilave edilebilir. İzmir virajı bence tayın tam potansiyelini ortaya koymasını engelledi, önündekileri kaçırmayacağı bir pistte daha etkili olabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,7,6

2.Ayak: 9,7

3.Ayak: 4,1,7,6,3

4.Ayak: 3,2,5

5.Ayak: 3,5,2,6

6.Ayak: 9,7,4,8,5,6


Cengiz Gürbüz