• 11 Ekim Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 1 hafta, 1 gün, 9 saat, 15 dakika, 24 saniye önce

İkinci ayak 5 ( Özdilayaz ) ekledim.


Ankara’da teksiz bir oyun tutuyorum. Şablon da makul ölçülerde kalınca tek konusunda zorlamak istemedim.

 

Piano Sontada, Dıstant Shınıng ve Montana arasında bir yarış. Radikal bir sonuç çıkması halinde Cumhurbaşkanlığı Koşusu için de fikir verici olabilir. Hazır durumda olduğunu varsayaral ilk şansı Piano Sonata’ya veriyorum. Mesafenin bir parça kısalmasıyla Ankara çimini çok seven Montana kesinlikle yazılmalı. Düzensiz yarış stiline rağmen kalitesi ve jokeyiyle Dıstant Shınıng daha sonra düşünülebilir.

 

Bir iki yarışı pas geçen Bıtcoın ideal şartlarında ve uygun grupta günün belki de en net favorisi. Lexington Fire’ın Ankara koşusu şahane oldu, yarışın her yerinde dolu kantarma gidip teşviğe de aynı ölçüde cevap verebilmesiyle pist şartlarında çok özel bir yarış yaptı. Bu grupta da kesinlikle düşünülmelidir.

Sky Wolf, More Than A Game ikilisini bahsettiğim isimlerin bir adım gerisinde tutuyorum. İki atı da yazmayarak bir bakıma günün en ciddi riskini bu yarışta almış olduk.

 

Elabars grubun en genç, formda, pedigri kalitesi yüksek ismi. Ama 2200’e ilk defa çıkacak ve sprint aralığı, yarış içi görüntüsü itibarıyla sanki limiti 2000 olabilirmiş gibi geldi bana, temkinli olmakta fayda var. Şekersultan Kocakaya’nın altında bütün yeteneğini gösteriyor ki yarış içinde mesafeye en yatkın, stil ve jokey yapısı itibarıyla kendini en diri tutabilecek isim. Öne yürümesi durumunda çok boş kalma şansı olan Bessey’den de bir çıkış yarışı gelebilir. Sonuç olarak tercihim üç at şeklinde.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,3,5,1,8

2.Ayak: 8,1,2,3,9,5

3.Ayak: 4,7,6

4.Ayak: 2,4

5.Ayak: 3,6,4

6.Ayak: 9,5,3,6


Cengiz Gürbüz