• 11 Ekim Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 2 saat, 25 dakika, 40 saniye önce

Diyarbakır’da eli yüzü düzgün bir şablon kurmak için 100,200 arası gözden çıkarılmalı, bu yüzden oyun çok pahalı vs gibi şikayetler anlamsız . Ufaltma seçenekleri de sunuyorum, bütçeniz doğrultusunda ayarlayabilir veya Diyarbakır’a hiç bulaşmayabilirsiniz.

 

Üçüncü ayak Maktayman, Destan Ağa ve Perfect Yıldız’ın sert temposuyla başlayacak. Maktayman Diyarbakır’daki ilk yarışında güzel tempo yaptı ve uzun süre Destan Ağa’ya dayandı. Bence bu şekilde koşmaya devam edecek. Kaçmayınca başarısız olan Perfect Yıldız’dan da bugün gözü karartıp sert tempolu kaçacağı bir yarış gelebilir, Kırdemirkır da iyi çıkarsa bu üçlüye takılacaktır. Dolayısıyla ön grubun çok süratli olacağı neredeyse kesin. Bu yarışın aynısını kazanırken Hasan Baba’ya yakalanmaktan son anda kurtulan Destan Ağa’nın işi bugün daha zor.

Beklemecilere bakalım, Dark Boy kolay gelip ön grubun hafif direnç gösterdiği yerde yarışı bırakıyor. Kara Mahmut için grup uygun görünse de bu mesafeler uzun, yine de bir iki rakibi beklediğimin altında kalırsa Kara Mahmut şanslı olabilir. Siverek Beyi’nin son derece cılız, bu seviyelerde kazanmaya yetmeyecek sprinti var. 

Gelelim bankom Saspunas’a. Son üç yarışını da çok beğendim. Saspunas’ın kazanması için ön grubun yıpranmış olması ve Saspunas’ın kolay temposuyla ara yapabilmesi lazım. Bugün buna çok uygun bir yarış koşacak. Son koşusunda Zeus’a takılınca yarışı erken bıraktı. Bu sefer, Destan Ağa’nın yıpranmış olacağını hesaba katarak ön grubu düzlük başı veya ortalarında yakalayacağını düşünüyorum, bankom.

 

Tay yarışında Power Star’ın gruptan çok farklı kumaşı var. İkinci yarışında ilk koşusuna göre net bir gelişim gösterdi ki daha ileri de gidecektir,gruptan kopmadan kalabilirse kazanacağını düşünüyorum, alternatif banko olarak düşünebilirsiniz.

Seri taylar Spartan Beauty ve Golden Mercan rakipleri.

 

İnto Star ve Racon muhtemelen grubu üç dört boy ayırmış şekilde düzlüğü görecekler. İnto Star’ın rakibine oranla daha güçlü bir yarış karakteri var, Racon’a erken teslim olmayıp yanında kalabilirse bir şekilde rakibini ayıracaktır. Yine de iki at ayrımsız yazılmalı ve ufaltmak için yeterli görülebilir.

Yeri olanlar, ön gruba erken tutunabilen, kalitesi de yeterli Bosforata ve muhtemelen sıkıntılı olsa da kalitesiyle Excellence yazabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,1,5,3,4,7,8,10

2.Ayak: 8,2,5,7,9,10,12

3.Ayak: 7

4.Ayak: 2,5,1,6,8,4,11

5.Ayak: 7,,10,6

6.Ayak: 1,3,,9,5


Cengiz Gürbüz