• 11 Ekim İstanbul ( Cengiz Gürbüz )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 1 hafta, 6 gün, 10 saat, 29 dakika, 31 saniye önce

Oğuz Karabıyık'ın İstanbul şablonu az sonra yayınlanacak.


Borbore’nin sürati ve sentetiğe uyumsuzluğu yarışı bekleme atlarına uygun hale getirecektir. Çim performansı hiç ölçü alınmaması gereken Merih mutlaka yazılmalı. Öndekilerin durduğu yerde yürüyüp başa çıkabildiği yarışlarda Merih’im yakalayıp geçmek çok zor. Hayatının en iyi durumuna gelen Atmaca Beyi ve diğer dört yaşlılara göre bir tık üstün kalitesiyle Şükrü şans verdiğim diğer isimler.

 

Banko tercihimi Pierro’dan yana kullandım. İlk yarışında son elliye kadarki temposu, dolu aksiyonlarıyla bu grubun en iyi yarışını koştuğunu düşünüyorum. Sürekli kısa işlerle hazırlanması biraz midemi bulandırsa da kalitesine ve mesafe uyumuna güveniyorum, bankom.

 

Khan Of Ghost’u boş kalacak Behramkale ve çok uygun gruba çıkan Blaze To Win’in zorlayacağını düşünüyorum, üç atı ayırmayalım.

 

Son ayakta Fassbander çok şanslı görünüyor, bu atlar içinde tek yazılmasına kimse itiraz edemez. Ama gelmediğini düşünürsek bu ayaktan çok cazip bir sonuç çıkmış demektir, biraz paraya gitmek adına çok at yazacağım, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,6

2.Ayak: 4,5,2,1,6,7,10

3.Ayak: 8

4.Ayak: 7,1,2

5.Ayak: 1,3,9,5

6.Ayak: 6,1,9,10,12,13,14,16,17,2

 
Cengiz Gürbüz