• 11 Ekim İstanbul ( Oğuz Karabıyık )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 1 gün, 9 saat, 17 dakika, 5 saniye önce

Nihayet sevdiği pist ve mesafeye çıkan Kısrakbaşı  favorimdir. Formda olan Thor, virajda eğer öndeki atı atlayabilirse Habilden , arkadan bunları toplamaya çalışacak Aslanparçası  - Nilda ikilisi ve  önde istediği tempoyu koyup yarışı bitirmeye çalışacak Erbabam rakipleridir.

 

Khan Of Ghost’un geçirdiği değişim göz ardı edilemez düzeyde .Muhtemelen sıkıntısı hayalarında olacak ki, iğdiş edilmiş.Problemleri giderildikten sonra sınıf atlayan ve ilk kez bir üst grupta koşacak olsa da Khan Of Ghost’un farklı kumaş olduğunu düşünüyorum. A.Çelik’in  Behramkale ile ağır tempoda götürmek isteyeceği yarışı orta sıralarda takip edecek olan Khan Of Ghost’un, U.Polat’ın akıllıca yarışı okumasıyla lehine çevirmesini bekliyor ve banko olarak öneriyorum.

 

Son yarışlarında arka sıralarda yer tutup ön tarafa kolay gelen, erkek rakiplerine bile göz dağı veren Sanay alternatif tekimdir. Kuponunu küçültmek isteyip, alternatif tek arayanlar Sanay’ı tercihleyebilirler.Son yarışlarında önde kaçan atı çok kolay tempoda takip eden ve çok rahat bir şekilde düzlüğe çıkan El Hamame , ilk defa sentetiğe çıkacak olan Rusgelin ve son yarışı her ne kadar hayal kırıklığı olsa da Kaizbert yavrularına farklı bindiğini düşündüğüm T.Yıldız ile İzbeli’yi rakip olarak öneriyorum.

 

Son ayağa geldiğimizde ise bu gruptan üstün olduğunu düşündüğüm Fassbender ve İndianapolis .İkisinin arasında geçecek olan mücadelede her ne kadar Fassbender’ı bir adım önde tutsam da ayrım yapamıyorum.

 

1.Ayak   : 2,6,5,4,1

2.Ayak   : 10,2,5,6,7,4

3.Ayak   : 4,6,5,3,8,1

4.Ayak   : 7

5.Ayak   : 1,,,9,3,2

6.Ayak   : 6,14

 

Bol Şanslar…