• 11 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 ay, 2 hafta, 4 gün, 6 saat, 9 dakika, 39 saniye önce

Prenses Sibel idman-orijin bütününü en tatminkar sağlayan tay.  Annesi Batmacı çok geç koşmasına rağmen iyi gruplara çabuk adapte olmuş yetenekli bir dişiydi. Taylarının da başarılı olması son derece doğaldır. Fast And Furıous 43 adet rekor sayılabilecek galop sayısıyla koşuyor. İkili taylarda böyle hazırlık gördüğümü hatırlamıyorum. Tay biraz ağır yapılı görünse de bu kadar idman yemiş olması göz ardı edilmemeli. İki tay bende yeterlidir.

Uğurtay ve Cagner’ın büyüklere net hakim olmasını bekliyorum. Hangisi daha şanslı sorusuna ise cevap veremedim.

Time İs Now ara dönüşünde ön planda değerlendirdiğimiz bir isimdi. Yeteneğini tam anlamıyla ortaya koyan bir yarış yaptı. Mücahit koridoru biraz daha erken bulsa kazanabilirdi de. Benzer rakipler yanında bu kez yarışın başrolü kendisidir. Temiz boş kalır görünen Tırmıl Efesi sigorta.

Sigoş yarışın tartışmasız performans favorisidir. Fakat bu tayla ilgili belirli bir çıtayı aşamayacağı yönünde bir izlenimim var. Kurtel tayı Captain Fantastic’i de yazmadan edemedim. Henüz ekürileri kadar gösterişli işler yapmamış olsa da Kurtel’in en yetenekli ikililerinden beri. Yeterli tecrübeyi kazandı. Mesafe tutar görünüyor, patlayacağı yarış bu olabilir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 7,6,3,5,4

2.Ayak: 8,3

3.Ayak: 9,8

4.Ayak: 6,5

5.Ayak: 5,2

6.Ayak: 1,2,8,6,3,4

 
Cengiz Gürbüz