• 11 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 2 hafta, 2 saat, 34 dakika, 8 saniye önce

İstanbul’da bankom Ömerhat oldu. Son yarışında belirli bir nedenden ötürü etkisiz kaldığını düşünüyorum zira önceki yarışları hem mücadele ettiği at kalitesi hem de yarış içi görüntü itibarıyla bu gruba hakim seviyede.  Dil bağı çıkarılıyor, muhtemelen jokey raporu doğrultusunda verilen bu kararın olumlu yansıma ihtimali yüksek. Bugün iç start avantajıyla iyi yerde bekleme şansı bulacak.

Öte yandan, Mehmet Kaya’nın tay yarışlarında öne gitme sevdası Selkuthan’ın hamlesiyle yarışın süratli gitmesini ve Ömerhat’ın en ciddi rakibinin düzlüğe hırpalanmış çıkmasını sağlayacaktır. Zeyno’nun ilk yarışı ‘eh işte’ kıvamında oldu. Ömerhat bu şartları yakalamışken sonuca gidebilmesi gerekir, bankomdur.

 

Üçüncü ayakta Corcovado, Katma Değer, Doğa Kanunu üçlüsünün yeterli olacağını düşünüyorum. Corcovado en iyi halini yakaladı, bugün yine onu geçen kazanır görüntüsünde bir düzlük koşulacak, favorim. Katma Değer, sentetikten çimde dönünce daha uygun rakipler yakaladı. Çimi de en az sentetik kadar etkilidir, kesinlikle ihmal edilmemeli. Son olarak, ön tarafta yarış gidişi lehine görünen Doğa Kanunu yazmalıyız.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,5,4,1,6,8

2.Ayak: 6 (Ömerhat)

3.Ayak: 5,4,1

4.Ayak: 3,1,5,8

5.Ayak: 1,5,2,7

6.Ayak: 13,12,3,6,11,2


Cengiz Gürbüz