• 11 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 6 gün, 22 saat, 10 dakika, 25 saniye önce

Lokomotif eski durumunda olsa, bomboş kalacağı bu yarışı kazanır. Ama ciddi bir düşüşü var, ben güvenmek istemedim. İmparator özellikle bu sezon güzel yarışlar koşuyor, Lokomotif’in hemen dibinde gitmeyi başarabilirse yarış sonuna kadar beraber geleceklerini düşünüyorum. Atmaca Beyi’nin çimi daha iyi ama yarış görmesiyle iyi koşabilir. Baba Atlı ve Sezar yarışın kapalısı.

 

Son yarışında hiç yer tutamayan Fülane 1200’de koşuya hiç karışamadı, bu sefer hem grup hem mesafe daha uygun, baya da geri kalmış, günün ganyanı için denenebilir. Tam sıralamam şablonda.

 

Just Eagle’ın Başyiğit’i çok zorlayacağını düşünüyorum. Başyiğit’e göre mesafeye daha yatkın, mutlaka yazılmalıdır. Karabeyhan’ın oğlu Doctor Pol muhtemelen öne çıkmayı deneyecek, bir iki yarıştır çok sert atlara denk geldi, bugün eğer çok kolay kalırsa Just Eaegle ve Başyiğit daha dişine göreler, yazalım.

 

Mıster Tıcker Last Point’i boş kalmışken geçerek kalitesini gösterdi, bugün yine kazanmaya çok yakındır, ikinci tek için düşünülmesi gereken bence ilk isim.

Rakip yine boş kalma imkanı olan Last Point tutuyorum. Ayrton’un bence ciddi sorunları var, iki tane gerçek kısa kumcuya karşı zorlanacağını düşünüyorum. Biraz risk alarak eledim.

 

Ates Kusu her zaman geçtiği atları, en iyi olduğu mesafede yine geçmelidir.

 

Kılçık uzun süredir bu kadar uygun grup bulamamıştı, en kötü ikinci olacağını düşünüyorum. Malta Şahini’nin son yarışı bu grup için çok yeterli, kesin iyi koşar. Pırazbey iki yarıştır önde kolay kalamadığı için çok geri geldi, bugün sıfır kaçaklı bir yarışa çıkıyor, mutlaka yazılmalıdır.  Bunları geçecek potansiyeli var. Sonra Çıkmangülü, Fiskaya ve İdealist.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,6,9,3

2.Ayak: 5,9,2,6,8,3,7,10

3.Ayak: 2,1,3

4.Ayak: 1,,3

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4,1,5,2,3,15

 
Cengiz Gürbüz