• 11 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 20 saat, 8 dakika, 2 saniye önce

Pan Amore’un kardeşi Pan Idol eşgal olarak ablasının kopyası.  İstanbul’da koştuğu her yarış biraz daha gelişti, özellikle son koşusunda Gül Ayşem’e son anda geçilirken çok beğendim. Uzuna çok uyumlu görünüyor. Barbayanni, Lıon Master gibi yarışın şanslı atlarına karşı mesafenin 1500’e çıkmasıyla çok avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Yiğitalp hep aynı yarışı koşuyor, potansiyel olarak Pan İdol çok daha iyi. Tennur’un ilk yarışı fena değildi ama ikinci koşusunu koşan bir tayın Pan İdol’u geçmesi kolay değil.

Sonuç olarak Pan İdol’un gelişen durumu ve mesafenin 1500’e uzamasıyla kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

Iskra kazanır muhtemelen ama cazip banko yazmışken aradan eksik dönme ihtimalini göz ardı etmeyelim. Lifetime, Lıght Foot ve Fly Time yarışın kapalısı.

 

Sınıf bir uzun mesafe atının ilk yarışında yapabileceği her şeyi yapan Serdem, asıl mesafesinde bu bomboş grubu geçmeye çok yakındır, ikinci tek ya da Pan Idol’a göre daha az cesaretli tek arayanlar Serdem’i yazabilir.

My Baboş son yarışında boş grubu, iyi yer tutmasının da avantajıyla kolay geçtiş ama Serdem potansiyelinde olduğunu düşünmüyorum. İlk rakibidir.  Aşırı boş kalma ihtimali olan Çeko Dayı sigorta.

 

Son Of A Legend iki giderek de kazanabilmesine rağmen bana tek yazacak güveni vermiyor. Kechice varken bugün yine iki gidecektir. Mesafesine çıkan Blaze To Win kesinlikle yazılmalı. Sinclar’ın son yarışını beğenmedim, yaz sezonu çim yarışlarındaki bitirici gelişi yoktu ama yarış gördü diyerek bir şans daha verilebilir, son sırada Dayım Benim.

 

Son ayak Wıld Of Westport kazanırsa aldığımız bütün riskler boşuna gidecek. Ben aradan eksik işlerle döndüğü için genel şablonda yıkmayı deneyeceğim, biraz Karataş şişirmesiyle fazla da favori çıkmış. İmkanı olanlar, en azından beşli için Westport’u  tek bırakıp şablonun misli halini de deneyerek Pan Idol bankosunun çöp olmasını engelleyebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,1,3,4,9

2.Ayak: 12

3.Ayak: 6,2,5,1

4.Ayak: 2/4,3

5.Ayak: 8,1,,7,6

6.Ayak: 14,15,6,2,4,9

 
Cengiz Gürbüz