• 11 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 11 ay, 1 hafta, 2 gün, 3 saat, 11 dakika, 46 saniye önce

Ice Breaker son yarışında sert rakiplere karşı uzun deneyince düzlüğün belirli bölümüne kadar ayakta kalabildi. Geldiği yeri ölçü alamayız, at hedef kitlesi ve ideal mesafesi içinde karşı gücünü, formunu koruyor. Nokta atışı jokey tercihiyle bu kez egemenlik sınırları içinde bir yarış koşacak olup kazanacağına inanıyorum, bankomdur. 

Sezona mükemmel başlayan Kıyıcı’nın ilk kez hedef yükselttiğini görüyoruz ve bunu en doğru zamanda yapıyor. Yarışı istediği zaman, aktif koşan arap atları içinde Sertberk hariç bence kafa tutamayacağı at yok. Kendisi için unvan yarışı olacak, favorimdir. Bilirhan ve Canımkardeşim rakipleridir. 

Tabelada cazip bir taydan bahsedip sıralamayı şablona bıraktım. Söz tay Bozçelik’tir. İlk yarışında etkin bir görüntü ortaya koymasa da anne hattının karakteristik özelliklerini taşıması oldukça değerli. Uzayan mesafe artı yarış tecrübesinin katacağı performans artısıyla bugün çok farklı koşacağına eminim. Yüzde 5 ve altı agf sınırları içinde programın en dikkate değer ismi olduğunu düşünüyorum. 

Bol şanslar... 

 
Not: Elazığ paylaşımı yoktur.

1.Ayak: 3,1,7,2,5,4

2.Ayak: 7 (Ice Breaker)

3.Ayak: 4,1,3

4.Ayak: 3,2,5,7

5.Ayak: 7,5,9,1

6.Ayak: 4,1,7,10,5,3,13

 
Cengiz Gürbüz