• 11 Ocak Adana (Güncelleme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 2 hafta, 3 gün, 7 saat, 45 dakika, 46 saniye önce
 Bildenhan in çıkmasıyla kurgu güncellenmiştir, son hali aşağıdaki gibidir.


'Az atlı program' kalıbı içerisinde değerlendirecek olursak Adana'da tatlı bir program var. Doğru kurguyla tatmin edici bir ikramiye mümkün görünüyor.

Ara dönüşü silik bir performansla dönüp söz konusu yarışın hemen ardından toprlanan Carıgnan, aynı zamanda uzun mesafede kaçbitir yapmaya yatkın göründü. Sertlik yapmadan sürate çıkabilen tay düzlük boyu akışını koruyor. 1900 metreye uzayan mesafenin kilit noktalarında tempo yönetimini doğru yapabilirse sonuca yakın olduğuna inanıyorum.

Babasından ötürü mesafe dayanımı konusunda soru işaretleri barındırsa da gruba baskın kalitesiyle Prenses Cuvee rakip tercihimdir.


Bankom yaşlı arapların yarışında Bildenhan oldu.

Ara dönüşü için mükemmel koşullar yakalıyor. Start çıkışı neredeyse kenter temposuyla numara götürebilme şansı var. Rakipleri Mahzunkral, Tumbul Çiçeği ve Güvendik kısa sprintli, geri bekleyerek yarışın durduğu yeri değerlendiren atlar. Öte yandan Bildenhan'ın kariyeri boyunca ara dönüşünü iyi koştuğunu biliyoruz. İlerleyen yaşına rağmen bu koşulları yakalamışken Bildenhan riske değer, bankomdur.

Bol şanslar...

 
1.Ayak: 4,3,5,7,8,2
2.Ayak: 1,9,7,5,6,3
3.Ayak: 3,6
4.Ayak: 5 (Ova Kartalı)
5.Ayak: 1,5,7,2,4
6.Ayak: 3,6,2,4,7


Cengiz Gürbüz