• 11 Şubat Adana ( ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 2 hafta, 4 saat, 38 dakika, 53 saniye önce

İkinci ayak Maytenally ekledim.


Miswaki’nin torunu Mountain Eagle’ın son dördüncülüğünü beğendim. İlk yarışına göre hem eşgal hem tempo olarak daha iyi göründü. Erken öne gelmesine rağmen son elliye kadar Sagami’nin önünde kalmasıyla 1400’de rakibine karşı bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir şey de var ki Sagami 1400’ü ancak son yarışı kadar koşabilir, Mountain Eagle’ın özellikle kısada daha ileri gidecek potansiyeli var, bugün biraz daha sabırlı olursa çok şanslıdır. Aprantiden dolayı yüzde sekizlere kadar düşen Agf’de yakalamışken risk edilebilir, özellikle misli beşliler için süper bir banko adayı.

Sagami, Başyiğit ve Deucalıon yarışın kapalısı.

 

Daştanbey tam mesafesinde boş kalabileceği bir yarış yakalamış, grup ne olursa olsun Daştanbey’e bu şartlarda dikkat etmek lazım ki ben rakiplerin çok da sert olmadığını düşünüyorum. Ancak Yoldaş Daştanbey’i geçecek seviyeye çıkabilir, iki at bende yeterli.

 

Bidenhan’ın Tek Zulut gibi çok sert ve inatçı bir bir atın yanında yüzde elli küsür Agf de çıkması programın cazip tarafı. Kazanmaz demiyorum ama çok zorlanacağı kesin.

Tek Zulut’u mutlaka yazalım, düzlüğü önde gördüğü zaman yakalamak için Yılmabaşar olmak lazım, bu seviyelerdeki her ata direnir. Bildenhan ve Tek Zulut’un erken süratlendirmeleri de ciddi bir olasılık, yakın bekleyebilen ve bu ikilinin çok gerisinde olmayan Kızıltuğ ve güzel işlerle hazırlanan Başpehlivan ikilisi de bende olacak.

Yalnız bu yarışta, Bildenhan Tek Zulut’u önde kolay bırakması ihtimaline karşı Tek Zulut bankosu da denenebilir gibi geliyor bana, imkanı olanlara önerebilirim.

 

Asaletli – Oğlum Baran ikilisi yakın bekleyecekleri bu yarışın kapalısı gibi görünüyor. Muhtemelen Kemalli Zirve Tay çok sert başlayıp öne gelecek, Yeşilvadi Rüzgarı’nın yarış başındaki temposu bence bu sefer yetmez, beklemek zorunda kalır. 1500’den dolayı Asaletli’ye biraz daha yakınım ama yerim varken ayırmak istemiyorum.

 

Shıbumi nihayet uzun mesafeli boş kalabileceği bir yarış yakalamış. Az atta olan yarış içinde kolay süratlenip devam edebilen bir özelliği var ki bu tip uzun mesafeli boş kaldığı yarışlarda çok işine yarıyor. Bugün Jamaica Girl’ün erken yürütme ihtimali olmasaydı tek yazacaktım ama risk almak istemiyorum.

Jamaica Girl ve ters mesafeye rağmen süper duruma gelen Hürkuş ikilisini de yazarsak son ayak kapalı görülebilir.

 

Özellikle Mountain Eagle’ı getirebilir ve Bildenhan’ı geçersek misli beşliden güzel ikramiye alabiliriz, benim akşam için hedef oyunum bu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,8,2,1,6

2.Ayak: 8,,10,2,5,7

3.Ayak: 1,6

4.Ayak: 6,2,4,1

5.Ayak: 2,3

6.Ayak: 5,8,3