• 11 Şubat Adana ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 3 gün, 16 saat, 23 dakika, 24 saniye önce
Yedilinin ilk ayağına Gümbürgümbür'ü tek bırakıyorum. Beceriklihan bozar mı diye tereddüt etmiştim ama Gümbürgümbür rakibinden çok daha seri olmasıyla öne çıkacaktır, bu gruba yakalanacağını sanmıyorum. Yantar ve Mavi Ateş'den yazıyı yayınladıktan sonra çekinmeye başladım, iki atı da kurguma alıyorum. Bled'in çıkacağı söyleniyor, çıksa da çıkmasa da Nehro ilavesi yapacağım, Bled çıkarsa yine orası üç at kalacak.
 
 
 
 
Gençalp'in ağır favori olup kaybettiği son koşusunda rakibinin iyi koşması kadar kadar Özcan'ın yer tutma konusunda hiç özen göstermemesinin de payı vadı. Bugün grup biraz daha sertleşiyor ve mesafe üç yüz metre uzamış. Mesafe değişimi bence grubun sertleşmesinden daha önemli, Gençalp'in bu gruba karşı güç problemi yok, 1500'e çok daha uyumlu olacağını düşünüyorum, net favorim.
 
Rakipleri, kilo problemi ve sert jokey hiç sevmemesine rağmen kalitesiyle Ser Emir ve idareli gidebildiği zaman bu mesafeyi de bitirebilecek gücü olan Pirsuslu.
 
 
 
Bled start problemi olmasa Hasafet'den sonra Adana programının en sağlam bankosu olabilirdi. Starttan düzgün çıkar ve Ayhan Polat birz sabırlı binebilirse bu grubu zorlanmadan geçecektir. Antrenör değişiklinden sonra start problemi düzelen My Donetalla, Bled hariç grubun dişilerine göre bu mesafeye daha yatkın, istikrarı da var, yarışın içinde olacaktır. Luxor'dan bile mesafeyi koşabilen at veren Proserpine'in kızı Sour Times sigortamız olsun.
 
 
 
Görgüncan ile koştuğu yarışı mesafe performansı anlamında bu gruba fazlasıyla yeterli olan Bilbilan'ın hiç zorlanmadan boş kalacağı bu yarışı kaybedeceğini sanmıyorum, ilk bankom Bilbilan.
 
 
 
Hasafet'in bu mesafede rakipleri bu atlar değil, ikinci bankom.
 
 
Bol şanslar..
 
 
Yedili:  2
 
1.Ayak: 4,2,1,6,9
 
2.Ayak: 2,5,10,6
 
3.Ayak: 2
 
4.Ayak: 5
 
5.Ayak: 3,8,9,4
 
6.Ayak: 2,4,3,9,8,7,6,10,11,14,18


Cengiz Gürbüz