• 12 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 4 saat, 49 dakika, 35 saniye önce
Adana'da vakit sıkıntım nedeniyle, kurgum açısından kilit ayaklar olarak belirlediğim beşinci ve altıncı ayak hakkında yorum yapacağım.
 
 
Yoldaşağa ilk yarışında oluşan beklentiyi ikinci yarışında karşılayamadı. En büyük problemi uzun ve ortalama bir tempoyla sprint yapması. Bu tarz mesafelerde, öne de çıkamadığı zaman çok fark yaratan bir at olamayacağı şeklinde bir fikre sahip oldum. Dolayısıyla bugün yıkmayı deneyeceğim. Yine de kçük oynayanlar veya misli hedefleyenler, mesafenin yüz metre uzayıp grubun uygunlaşmasıyla Yoldaşağa'ya güvenebilir.
 
Elimizde çok fazla seçenek yok. Yoldaşhan kısa kumda iyi bir tay, hazır girecekse rakibini ciddi anlamda zorlayacaktır. Budunalp kumu çim kadar koşmuyor ama sınıf itibarıyla bu grupta mutlaka dikakte alınmalı. Son olarak, Sevimli İki'den erken kurtulup numaraya çıkabilirse diyerek Zehir Hafiye belki düşünülebilir.
 
 
 
Diamond Dash'in neden bu kadar az bir Agf'ye sahip olduğunu anlayamadım. Aynı grubu uzak ve çok kolay geçti, değişen bir şey yok, ancak eksik koşarsa kaybeder, bankom Diamond Dash.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,2,6,7,5
 
2.Ayak: 2,4,5,7,9,1
 
3.Ayak: 3,4,1
 
4.Ayak: 3,1,2
 
5.Ayak: 11,,12,6,4
 
6.Ayak: 2


Cengiz Gürbüz