• 12 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 4 ay, 1 hafta, 5 gün, 15 saat, 34 dakika, 9 saniye önce

İlk ayakta Derbentli ve Bamboleo arasında bir mücadele bekliyorum.  Derbentli hızlı makine çıkışı yapıp süratini yarış boyu koruyabiliyor. Son yarış 1600 değil de bu mesafede koşulsa bence kazanırdı. Bugün start faktörü de lehine olup rakiplerinden oldukça avantajlı başlayacaktır, viraj temposuyla alacağı avansı korumaya yakın olduğunu düşünüyorum.

Bamboleo orta ön grup arasına tutunup yarış içinde arttırabilen bir tay, düzlüğe gelindiğinde tahminen üç dört pozisyonunda olup fena olmayan da bir düzlük temposu var. Formu sezon başına göre oldukça gelişti, Derbentli’nin beklediğim avansı alamaması durumunda veya alsa bile geçecek kadar koşabilir.

Geniş oyunlara Best Master ilave edilip sağlam alınabilir.

 

Bankom dördüncü ayakta Değirmendere Beyi. İkinci anne İzmitli’nin baskın olduğu bu sülale tipik kum süratiyle koşan, sonarla kadar önde kalmayı başarıp hedef yarışları çok iyi koşan atlar üretiyor. Değirmendere Beyi sezon başında beklentinin altında kalsa da özellikle son koşusunu ben bu grup için çok çok yeterli buluyorum. Muhtemelen bugün biraz daha iyi koşar ama o yarışıyla kalsa bile kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,,3

2.Ayak: 6,2,1,10,7

3.Ayak: 3,4,1

4.Ayak: 5 ( Değirmendere Beyi )

5.Ayak: 3,4,11,8,9,7,10

6.Ayak: 2,4,3,6,7,,9


Cengiz Gürbüz