• 12 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 ay, 2 hafta, 13 saat, 8 dakika, 59 saniye önce

Adana’da baya esaslı bir program var. Her yerinde para çıkabilir. İkinci altılıya inandım.

Şart-1 kazandıktan sonra hedef büyüten Oğlum Giray, beklediğini tam anlamıyla bulamasa da kazanabileceği koşulları belli etti. Dişine göre rakipler yanında ve ideal pist mesafesinde favorim.  Çimde iyi bir handikap atı ışığı veren Şeval Oğlu, grubunda koşacağı her yarış söz sahibidir. Anne hattı ciddi kalite barındıran Damla ve sert grupta son yarışı kesinlikle ölçü alınmaması gereken, süratini önde bekleyerek de sonuca götürebilen Taç Kemer, şablona aldığım diğer isimler.

Kısa arayla koşacak olmasına rağmen Arin Gülü saf bir çim atı olup grubun da en yetenekli ismi. Gelişen tecrübesiyle bu kez kazanmaya koşacak. Es Es Gül kuma daha yatkın görünse de çok iyi yer tutması ve dinamik düzlük performansıyla ihmal edilmemeli. Kara Hilal ideal mesafesini koşuyor; fakat  zaman zaman sertlik yapması performansının önüne geçebiliyor. Startla beraber doğru pozisyon alabilirse diri bir düzlük koşacaktır, plase-sürpriz karışımı bir sonuca imza atabilir. Üç tayla sorun yaşamayacağımıza inanıyorum.

Romolo için işler yolunda görünüyor. Stili rakibi olmadığı her yarışı sınıf gözetmeksizin son elliye kadar götürebilen bir at. Numaraya çıkabilmesi adına ideal koşullar var. Düzlük şekillenene kadar işi bitirmesi gerekir, bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 2,7,3,5,1

2.Ayak: 3,4,7,10

3.Ayak: 1,6,9

4.Ayak: 4 (Romolo)

5.Ayak: 1,6,5,7,3,9,10

6.Ayak: 2,11,8,4,1


Cengiz Gürbüz