• 12 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 6 gün, 14 saat, 23 dakika, 4 saniye önce

Erboğa orijinini hiç yansıtmasa da bu grubun yarış koşmuş atlarına kaybedeceğini sanmıyorum.  Güzel pedigrisi ve yeterli görünen işleriyle Biyotik tek rakibi.

 

Gloın ve More Than A Game üçüncü ayağı kağıt üzerinde net şekilde kapatıyor.  Normal şartlarda Gloin bu grupta tek yazılır. Fratelli’nin ısrarından çekindiğim için More Than A Game ile daha sağlam olacağını düşünüyorum, risk etmeyelim.

Halis ve Ahmet’in başka atlarda olması Gloin’i gizleyip More Than A Game’i aşırı favori hale getirmiş. Grayempire ve Gloin Agf tablosunda eşitler, iki at arasında kaba kum kalitesi olarak jokeyle kapanmayacak kadar net fark var. Sake Bomb Ankara kumunun ve bu mesafenin atı değil. Badarbunga’nın son durumu ve mesafe performansı sıkıntılı. Fratelli numaraya çıksa bile eski diriliğinde ve temposunda değil, bir yerde Gloin’e yakalanacaktır.

 

Yıldırımbey alt jenerasyonun 1400 ve altı kalitesine tam anlamıyla karşılık veremeyip eski hakimiyetini kaybetti. Bence doğu bir kararla bundan sonra 1600 ve üstü koşacaklarını düşünüyorum. Yıldırımbey 1900’e kadar her mesafeyi eksilmeden koşabilir, hele bugünkü gibi yavaş gidecek yarışta mesafeyle ilgili sorun düşünülmemeli, net favorim.

Dün Stallion Falcon’a uyanamadım, bugün aynı hataya düşmek istemiyorum. Yarışın tempo yapabilecek tek ismi Baybaşkan ve üstünde yine Furkan Yüksel var. Benzer bir yarış deneyecektir. Stallion tarzı ara yapabilen bir at olmasa da bu kadar lehine gelişecek yarışta ve Yıldırımbey hariç denk sayılabilecek grupta dikkat edilmeli, iki at yeterlidir.

 

Son iki ayak sıralamasına şablondan bakabilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,10,5,7,8,9,,4,1,3,6

2.Ayak: 3,1

3.Ayak: 1,6

4.Ayak: 6,1

5.Ayak: 8,7,6,4

6.Ayak: 3,2,1,5

 
Cengiz Gürbüz